Klimsporen van goede kwaliteit

Klimsporen

Klimsporen in allerlei materialen en varianten, die vind je bij VDSTEENXXL. Deze webshop heeft alles op het gebied van persoonlijke bescherming en veiligheid. Je vindt hier alles onder één dak, van klimmateriaal tot helmen, trouwen, bevestigingshaken, werkkleding en werkschoenen.

KlimsporenMeer zelfvertrouwen met klimsporen

Ik werk zelf in de groenvoorziening. Regelmatig komt het voor dat ik dan in een boom moet klimmen, bijvoorbeeld om deze te snoeien. Sinds kort gebruik ik in plaats van een ladder mijn klimsporen. Dit werd mij aangeraden door een collega. Niet alleen zijn de sporen heel fijn in gebruik, ik merk ook dat ik mijn werkzaamheden beter kan uitvoeren. Ik heb een betere grip en voel me een stuk zelfverzekerder op grote hoogtes. Met de klimsporen van VDSTEENXXL is het dan ook praktisch onmogelijk om naar beneden te vallen en dat is met een ladder wel anders!

In welke branche je ook werkt, ik kan van harte aanraden om je eens in de mogelijkheden te verdiepen. Werken op hoogte brengt altijd risico’s mee en deze kun je maar beter zoveel mogelijk beperken. Veiligheid staat dan ook voorop bij deze webshop. Kies daarom voor klimsporen van VDSTEENXXL voor extra ondersteuning tijdens het klimmen. De schacht is in hoogte verstelbaar en aan te passen op jouw lengte. Sommige onderdelen van de klimsporen kun je eenvoudig vervangen, bijvoorbeeld de stalen punten. Hierdoor heb je jarenlang plezier van deze aankoop. Ook kun je kiezen voor een aluminium of stalen frame. De kwaliteit van de klimsporen is erg goed. Alle producten van deze webshop worden namelijk uitgebreid getest op veiligheidseisen en normen.

KlimsporenEenvoudig online bestellen

Ik vind het heel prettig dat je bij deze webshop alle materialen onder één dak koopt. Daarnaast leveren ze heel snel. Al binnen drie werkdagen heb jij je bestelling in huis. Ook kun je veilig betalen via iDeal of Paypal.