Volg hier hele goede bhv in Heerenveen

bhv Heerenveen

bhv Heerenveen bhv HeerenveenMocht jij bhv in Heerenveen willen volgen, dan kun jij dit het beste doen bij G4s. Zij zijn ongelofelijk goed in wat zij doen en hebben veel kennis van veiligheid. Zij bieden heel erg veel verschillende dingen aan, waaronder deze cursussen. Daarnaast kun jij hen ook benaderen voor het inhuren van beveiliging voor bijvoorbeeld een festival. Op die manier ben ik in contact met hen gekomen en dat is mij altijd bijgebleven. Toen mijn baas mij vroeg om op zoek te gaan naar een bedrijf wat ons kon helpen met bedrijfshulpverlening, wist ik dan ook meteen een antwoord. Die middag heb ik hun website doorgestuurd en zij was zelf ook heel erg enthousiast. Ook hadden zij nog genoeg plek vrij voor onze onderneming op korte termijn. Een maand later was het al zover en ben ik met mijn collega’s meegereden naar de locatie.

Een fijne bijkomstigheid voor ons

Het fijne aan deze bhv was dat het heel erg dicht bij ons kantoor in Heerenveen zat. Het was niet verder van mijn huis dan op een reguliere werkdag, dus dat was mooi meegenomen. Daarnaast bleek dat de kosten een stuk lager lagen dan ons budget. Het geld wat is overgebleven zal worden besteed aan een leuk personeelsuitje. Mocht jij meer informatie over dit soort dingen willen weten, dan raad ik jou aan om een kijkje te nemen online. Hier vind jij ook meer over de mogelijkheid tot het leren over EHBO, want dat kan ook heel erg goed van pas komen.