Welke werkbonapp voldoet aan de wensen van jouw onderneming?

Een werkbonapp bestaat om de communicatie tussen werknemer en werkgever makkelijker te maken. Dit is lang nog niet alles wat een werkbonapp voor u kan oplossen. Het komt met veel voordelen voor de manager en werknemer. Het maakt het werk een stuk makkelijker en toegankelijker. Voorkom fouten binnen het bedrijf met een digitale werkbon. Maar welke werkbonapp versie zou u willen nemen? Er bestaan er namelijk 3. Welke dit zijn, leert u vandaag. 

  • Basic
  • Team 
  • Pro

Basic:

Dit is de minst breed uitgeruste van allemaal, dit kan u ook wel uit de naam opmerken. Bij deze aankoop beschikt u over alle basisonderdelen van de werkbonapp. Dit betekent niet dat deze versie minder goed is. De versie is er juist voor bedrijven waarvoor de verder uitgebreide versies overbodig zijn. Het zou zonde zijn als er te veel wordt betaald voor functies die helemaal niet nodig zijn. 

Wat krijgt u?

De buitenwerkers van een bedrijf kunnen in deze app hun urenregistratie doen. Zo is het voor hun erg overzichtelijk en kan hun manager ze uitbetalen. Een groot voordeel voor de manager is dat hij niet elke buitenwerker los of te bellen of ze eventueel tijd hebben voor het uitvoeren van een opgegeven taak. Dit kan nu allemaal geregeld worden in de werkbonapp. De schema’s en agenda’s van alle buitenwerkers zijn in de app te zien. Als de manager ziet dat er iemand vrij is, kan hij zonder direct met deze persoon te communiceren hem een taak toewijzen. De werknemer krijgt een melding op zijn device en weet precies wat hij moet doen. De taak kan ruim omschreven worden in de app.

Team:

Belangrijke functies die bij deze versie inbegrepen zijn, zijn dat de werkgever zijn werknemers kan tracken. Hij weet dus onder de werktijden waar zijn buitenwerkers zich bevinden. Zo kan hij inschatten over hoe lang hij bij de klant is en hoe lang de taak volledig gaat duren. Bij deze versie krijgt u ook een uitgebreide planning functie. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als er meerdere kleine taken achter elkaar gedaan moeten worden. Het is dan ook mogelijk sommige taken standaard in de agenda’s van werknemers te zetten. Net zoals bij de basic uitvoering van de app, beschikt u bij deze versie over een ongelimiteerd aantal werkbonnen. Dit is bij beide in de prijs inbegrepen.

Pro:

In de pro versie krijgt u beschikking over een uitgebreide rapportage. Hierin staat informatie beschreven die u kan helpen bij het schrijven van bijvoorbeeld een project plan. Het contact met de klant wordt met deze versie ook een stuk eenvoudiger met een ingebouwd online klantportaal. Verder heeft u via de app beheer over allerlei zaken die. U nodig zou kunnen hebben zoals: objectbeheer of contractbeheer. 

Maandelijks of jaarlijks

Als u een beslissing heeft genomen, kan u ervoor kiezen een jaarlijks abonnement af te sluiten of en maandelijks abonnement. Bij de laatstgenoemde is het voordeel dat het om de maand stopgezet kan worden.