Wanneer je een team onder je hebt, zul je geregeld er tegenaan lopen dat iedereen in zijn comfort zone zit en doet wat er gevraagd wordt, maar dat de creativiteit en assertiviteit voor nieuwe ideeën soms wat achterblijft. De reden hiervoor is, omdat als je lang met dezelfde mensen en methodes werkt de brein wat lui wordt en je niet meer op nieuwe dingen komt. Een goede tip hiervoor is om je team scherp te houden door middel van online trainingen. Dankzij de nieuwe prikkels kom je op nieuwe ideeën en kun je ervoor zorgen dat je nog effectiever en efficiënter te werk kunt gaan.

Verschillende soorten online trainingen

Online worden er veel verschillende soorten trainingen aangeboden. Welke training je voor je team uitkiest hangt geheel af, van wat je ermee wilt bereiken. Learnit biedt trainingen aan onder twee verschillende types:

Communicatie
Onder trainingen voor communicatie kun je denken aan trainingen op het gebied van management. Zo leer je hoe je beter je team kunt managen, maar ook krijg je training voor je persoonlijke ontwikkeling. Tot slot kun je hierbij ook denken aan het verbeteren van je zakelijk schrijven. Dit is natuurlijk een belangrijk aspect voor een marketing team.

IT
Daarnaast zijn er trainingen meer op het computervlak. Zo kun je meer leren over grafische vormgeving of bijvoorbeeld programma’s als Illustrator. Ook kun je ervoor kiezen om al je werknemers een cursus werken met Office te geven, omdat dat natuurlijk een erg belangrijk onderdeel is op de werkvloer.

Op www.learnit.nl vind je alle mogelijkheden.