Vind het juiste vervoer voor je bedrijf

Als ondernemer heb je naar alle waarschijnlijkheid ook een vervoermiddel nodig om bij je klanten te geraken of om je werkmateriaal mee te vervoeren. Heb je niet voldoende kapitaal om een auto te kopen of wil je liever leasen? Dat is voor een zakelijke aanschaf een goede keuze. Bij Autofinancier financial lease kun je een keuze maken uit personenwagens, bedrijfswagens en zelfs motoren die verspreid over het hele land bij meer dan 200 autobedrijven klaarstaan om geleaset te worden.

auto-financier-nederland

Wat is financial leasing?

Financial leasen is een heldere zaak. Je hoeft geen aanspraak te doen op je werkkapitaal om de wagen aan te schaffen. Hierdoor kun je dit weer voor iets anders gebruiken en blijft de liquiditeit van je bedrijf gewaarborgd. De auto zelf wordt het onderpand van het leaseplan. Bij de aflevering van de auto betaal je weliswaar btw, maar de maandelijkse premie is btw vrij. De BTW die je betaald hebt kun je echter bij de eerstvolgende belastingaangifte weer terugvorderen. Je wordt bij financial leasing gezien als economisch eigenaar van het voertuig. Dit betekent dat jij het mag gebruiken maar wel zelf voor de kosten van de verzekering en het onderhoud verantwoordelijk bent.

c883526572f3964b5c44fec3e145bbd7

Kies voor Autofinancier financial lease

Bij Autofinancier financial lease kun je een wagen leasen tegen aantrekkelijke prijzen. Heb je een keus weten te maken binnen het aanbod? Vraag dan een offerte aan en je krijgt deze doorgaans binnen een dag thuisgestuurd. Dan weet je snel waar je aan toe bent en kun je beslissen of je met hen in zee gaat.