Receptioniste worden in 6 maanden

Bij bijna alle bedrijven zijn receptionisten en telefonisten een erg belangrijk deel van de organisatie. Zij zijn immers het eerste aanspreekpunt van het bedrijf. Deze mensen, die een sociaal talent hebben en graag overzichtelijk te werk gaan, hebben een gevarieerd takenpakket. Ze telefoneren, communiceren en hebben een aantal licht administratieve werkzaamheden. Ben jij graag onder de mensen? Heb jij interesse in administratief werk maar houd je je vooral bezig met sociale contacten? Dan helpen wij je maar al te graag verder op weg.

fab

Het juiste diploma halen

Bij Fabius opleidingen hebben we een opleiding speciaal voor wie graag het aanspreekpunt is van een bedrijf. Onze cursisten volgen één les per week. Deze les duurt drie uur. Zes maanden later gaan de gemotiveerde deelnemers bij ons weg met een diploma. Ze kunnen snel aan de slag door onze effectieve aanpak. Bij ons leer je efficiënt om te gaan met de computer, en helpen we je alle kennis en vaardigheden te vergaren die nodig zijn voor de functie als receptionist. Iedere cursist krijgt een laptop ter beschikking en wordt ondersteund tijdens het hele traject.Secretaresse_260x270-afgerond

Grote kansen op de arbeidsmarkt

Omdat er zoveel vraag is naar receptionisten en telefonisten, is je kans op slagen op de arbeidsmarkt erg hoog. Met ons diploma kan je aantonen dat je vakkundig en professioneel bent. Je kan snel aan de slag wanneer je ons laat helpen om je klaar te stomen voor het beroep. Benieuwd naar de opleiding receptioniste? Vraag dan vrijblijvend een brochure aan voor meer informatie, of schrijf je direct in voor de opleiding.