Groei door King Producten Vergelijken toe te passen

kingVandaag ga ik jullie weer een gouden tip meegegeven op gebied van administratie en met name een business software. Ik maak er zelf al jaren gebruik van, ook heb ik er nooit problemen mee gehad. Al jarenlang gebruik ik de diensten van Miki Business Software. Hun pakketten zijn genaamd King Software. Ik zal jullie vertellen hoe ik hier zelf bij ben gekomen. Doordat mijn onderneming steeds meer groeide moest ik een professioneel systeem hebben. Ik ben dus online gaan zoeken en had contact opgenomen met verschillende bedrijven. Zo ben ik dus uitgekomen op de website miki-business-software.nl. Nadat ik gekeken heb of alles er betrouwbaar uit zag kwam ik op de pagina King Producten Vergelijken. Hier worden alle pakketten getoond en kun je ze met elkaar vergelijken. Het eerste wat mij opviel is dat de pakketten erg divers zijn, dus voor eenmanszaken tot grote internationale bedrijven. Ik zocht dus een soort van middelmaat pakket. Deze hadden zij dan ook. Op deze pagina kon ik eenvoudig aangeven wat mijn wensen waren. Door het allemaal wat eenvoudiger te maken moest ik vijf vragen beantwoorden.

Welke King producten het best bij een bedrijf past

king-eennieuwekijkopuwbusiness

Zoals ik net al eerder zei, moest ik vijf stappen van King Producten Vergelijken doorlopen. De eerste vraag is: met hoeveel gebruikers wil ik gelijktijdig kunnen werken? De tweede vraag is: wilt je facturen met King? Als derde wordt er gevraagd of voorraad- en magazijnbeheer wil hebben. Als vierde moet je de volgende vraag beantwoorden: heeft of wil je een webwinkel? Als laatst wordt er gevraagd of een magazijnautomatisering wilt hebben. 

kinglogistiekIk had dus alle stappen doorlopen en toen kwam ik uit bij het pakket King logistiek. Ik werk hier tot op de dag van vandaag nog steeds mee. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik door de diensten van Miki business Software nog meer gegroeid ben. Dus ik raad jullie dan ook aan hier eens naar te kijken.