Stickers bestellen: dit zijn de opties

stickers bestellen

Wist je dat je stickers makkelijk online kunt bestellen en laten bedrukken? Stickers bestellen is zo gedaan, mits je immers weet welke soort je graag wil hebben. Er zijn namelijk eindeloos veel versies om voor te kiezen. Ze verschillen onder andere in:

  • materiaal
  • formaat
  • mate van waterbestendigheid

Welke voor jou de beste optie is, hangt helemaal af van waar je de stickers voor wil gaan gebruiken. Bedenk daarom vooraf wat je wensen zijn en je hebt binnen de korste keren de beste stickers gevonden. 

stickers bestellen

Voor op pakketjes

Heb jij een webshop en verstuur jij je artikelen via de post naar klanten? Dan is het leuk om stickers toe te voegen op het pakket. Zo maak je jouw pakket herkenbaar voor de klant en werk je ondertussen aan de bewustwording van je merk. Mensen gaan je merk zo immers sneller herkennen. Het is echter wel goed om te weten dat stickers op pakketten soms aardig wat te verduren krijgen. Er wordt nog wel eens een beetje mee rond gegooid. Bovendien kan het zijn dat jouw ontvanger niet thuis is en het pakket eventjes buiten staat. De kans is dus ook aanwezig dat er regen op gaat vallen. Dan is het slim om voor een sticker te kiezen die tevens waterbestendig is. Zo blijft het pakket en de sticker lang mooi, ook als je klant er even op moet wachten. Datzelfde geldt overigens voor stickers op ramen en deuren: ook deze kun je het beste in een waterdichte variant kiezen.