Scrum trainingen: hoe u efficiënt kunt werken met scrum

Scrum is een methodologie voor projectmanagement die steeds populairder wordt in de softwareontwikkeling en andere sectoren. Scrum maakt gebruik van een iteratieve aanpak en kan helpen bij het efficiënter aanpakken van projecten. Een scrum training kan u helpen om te leren hoe u scrum kunt toepassen in uw organisatie.

Wat is scrum?

Scrum is een agile methodologie voor projectmanagement die is ontwikkeld voor softwareontwikkeling. Het is bedoeld om complexe projecten efficiënter te maken door middel van een iteratieve aanpak. Scrum is gebaseerd op het principe van zelfsturende teams die samenwerken om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Waarom een scrum training?

Een scrum training kan u helpen om te leren hoe u scrum kunt toepassen in uw organisatie. U zult leren hoe u scrum kunt implementeren en hoe u het kunt gebruiken voor efficiënt projectmanagement. U zult ook leren hoe u problemen kunt oplossen die zich voordoen bij het implementeren van scrum.

Wat is er in een scrum training inbegrepen?

Een scrum training bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder:

 • Introductie in scrum: u zult leren wat scrum is en hoe het werkt.
 • Rol van de scrum master: u zult leren hoe de scrum master een belangrijke rol speelt bij het beheren van een scrumteam.
 • Product backlog: u zult leren hoe u een product backlog kunt maken en hoe u deze kunt gebruiken voor efficiënt projectmanagement.
 • Sprint planning: u zult leren hoe u een sprint planning kunt maken en hoe u deze kunt gebruiken voor efficiënt projectmanagement.
 • Daily Scrum: u zult leren hoe u dagelijks kunt overleggen met uw team om te zorgen dat u op schema ligt.
 • Sprint review en retro: u zult leren hoe u een sprint review en retro kunt doen om te zorgen dat uw project op de juiste manier verloopt.

Lean Yellow Belt trainingen: hoe u kunt verbeteren met Lean

Naast scrum trainingen, zijn er ook Lean Yellow Belt trainingen die gericht zijn op verbetering van processen en efficiëntie binnen een organisatie. Lean is een methodologie die is ontwikkeld voor verbetering van processen en het verminderen van verspilling. Meer weten? Ga naar leanpeople.nl/lean-training/yellow-belt-training/

Wat is Lean?

Lean is een methodologie die is ontwikkeld voor verbetering van processen en het verminderen van verspilling. Het is gebaseerd op de principes van de Toyota Productie Systeem (TPS) en is gericht op het verhogen van de efficiëntie en kwaliteit van processen. Lean maakt gebruik van verschillende tools en technieken om verspilling te identificeren en te elimineren, waardoor de processen efficiënter worden.

Waarom een Lean Yellow Belt training?

Een Lean Yellow Belt training kan u helpen om te leren hoe u Lean kunt toepassen in uw organisatie. U zult leren hoe u verspilling kunt identificeren en elimineren, waardoor de processen efficiënter worden. U zult ook leren hoe u processen kunt verbeteren en hoe u kunt meten of de verbeteringen effectief zijn.

Wat is er in een Lean Yellow Belt training inbegrepen?

Een Lean Yellow Belt training bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder:

 • Introductie in Lean: u zult leren wat Lean is en hoe het werkt.
 • Identificatie van verspilling: u zult leren hoe u verspilling kunt identificeren in uw processen.
 • Eliminatie van verspilling: u zult leren hoe u verspilling kunt elimineren in uw processen.
 • Verbetering van processen: u zult leren hoe u processen kunt verbeteren en hoe u kunt meten of de verbeteringen effectief zijn.
 • Lean tools en technieken: u zult leren over verschillende Lean tools en technieken die u kunt gebruiken om uw processen te verbeteren.

In samenvatting, scrum trainingen helpen om scrum efficiënt te implementeren en gebruiken voor projectmanagement, terwijl Lean Yellow Belt trainingen gericht zijn op het verbeteren van processen en efficiëntie binnen een organisatie. Beide methodologieën kunnen helpen bij het verhogen van de efficiëntie en kwaliteit van processen, waardoor organisaties efficiënter kunnen werken.