Originele promotiemiddelen om klanten te werven

promotiemiddelen

Wil jij (nieuwe) potentiële klanten bereiken? Dat kan op een leuke, memorabele en effectieve manier door promotiemiddelen met bedrukking in te zetten. Deze promotionele momenten kun je heel goed koppelen met een feestdag als Pasen en Kerstmis. We leggen je vandaag uit wat voor promotionele artikelen jij het beste in kunt zetten en waarom!

Waarom zet je promotiemiddelen in?

Met promotiemiddelen, die je weggeeft op een beurs, evenement, open dag of iets anders, bereik je een nieuwe groep potentiële klanten. Zo vergroot je de kans dat, wanneer deze groep een product of dienst zoekt dat jij aanbiedt, ze dit ook daadwerkelijk bij jouw zullen aanschaffen. Maar hiernaast zijn er nog meer positieve kanten aan bedrukte promotiematerialen:

  • Het bereiken van een nieuwe groep potentiële klanten;
  • Creëer een positieve associatie met jouw merk en naam;
  • Een sterk promotieartikel zorgt voor een langdurige en relatief sterke herinnering aan jouw bedrijf.

Originele promotiemiddelen om klanten te werven

Promotieartikelen hebben het grootste effect wanneer deze niet in 1 keer opgebruikt worden, zoals een chocolade reep met wikkel, en wanneer ze een origineel tintje hebben. Om je op gang te helpen geven we wat leuke voorbeelden van de leukste en beste paasgeschenken voor zakelijke relaties en klanten.

Bedrukt blik met Johnny Doodle paasreep

Een erg leuk promotieartikel en bovendien enorm van deze tijd. Je kunt dit prachtige blik namelijk ook via de post naar een groot aantal verschillende ontvangers tegelijk versturen. 

Het blik wordt gevuld met een heerlijke chocoladereep naar keuze van het kwaliteitsmerk Johnny Doodle. Het deksel van het blik wordt bedrukt met wat jij maar wilt, volledig in kleur. Laat hier bijvoorbeeld jouw logo terugkomen samen met een mooi ontwerp!

Snoep pot met jouw sticker voor op het bureau

Wil je een geschenk weggeven dat een langere tijd in beeld blijft op het kantoor of bij iemand thuis. Geef dan deze mooie snoep pot weg, in maat klein, middel of groot, gevuld met paaseitjes of wat anders naar keuze. Op het deksel van de pot en op de zijkanten van de pot komen stickers met hierop jouw logo gehuld in een prachtig eigen ontwerp. De snoep pot kan natuurlijk opnieuw gevuld worden en zo blijft jouw bedrijfsnaam dus langdurig in beeld!