Ik laat mijn polo’s bedrukken via de website van Max polo’s

maxpolo

Iedere werknemer weet uiteraard dat zijn of haar werknemers het visitekaartje van het bedrijf. Daarom is het verstandig om te investeren in een polo bedrukken die de kleuren en het logo van jouw onderneming representeren. Bekijk ook eens de website van Max polo’s die onderdeel vormt van het veel grotere bedrijf in relatiegeschenken: Maxilia. Bekijk vooral ook eens de onderstaande afbeeldingen om een goed beeld te vormen van bedrijfskleding die zij leveren. Zij leveren bijvoorbeeld voor vele grote klanten zoals KLM en ABN-AMRO. 

45286_9231093 (1)

Indien je binnenkort al aanwezig bent met jouw werknemers op die ene beurs is het voordelig om gebruik te maken van de snelle service van Max polos.nl, waar ze al binnen 3 werkdagen leveren.

Maxpolos_homepage3 (1)

Altijd de goedkoopste in relatiegeschenken

Maxilia en haar dochter ondernemingen in relatiegeschenken garanderen altijd de goedkoopste te zijn in relatiegeschenken. Ze laten jou namelijk zelf de korting bepalen. Ook heb je iedere 5 dagen weer een nieuwe set aan aanbiedingen waarbij je 15 procent korting krijgt. Of, wat dacht je bijvoorbeeld van de goedkope polo’s vanaf de prijs van 4,08 euro? Ook heb je de mogelijkheid om snelle polo’s te bestellen die je al binnen 3 werkdagen geleverd krijgt. Je krijgt ze dus bedrukt geleverd. Snel, hé? Ook is het mogelijkheid om polo’s in een kleine oplage geleverd te krijgen. Dit is al mogelijk vanaf een oplage van 5 stuks. Je krijgt uiteraard bij iedere bestelling een gratis blanco sample en een gratis drukproef. Je wordt ook voorzien van een gratis logo service. Je hebt, zoals ik hierboven al vermeldde, de mogelijkheid om zelf de korting te bepalen.