Geld besparen? Kijk dan eens op inktdruppel.nl

epson-origineel-t0714-inktdruppel.nlOp zoek naar inkt cartridges voor zakelijk of particulier gebruik? Lees dit blog dan snel, want ik ga jullie een tip geven waar je dit voor een zeer voordelige prijs kunt inkopen. Het maakt niet uit of je er één of honderd besteld, of in welke kleur. De firma waar ik enorm over te spreken ben is inktdruppel.nl. Zelf koop ik hier al jaren mijn inkt voor de printer. Zij hebben mij nog nooit teleurgesteld en hun levering is altijd op tijd. Ik vind het fijn dat je in deze tijd nog zaken kunt doen met iemand waar je op kunt rekenen. Ik zelf hanteer nauwelijks voorraad wat betreft kantoorartikelen. Dankzij bedrijven als Inktdruppel hoeft dat ook niet. Wanneer ik weer inkt nodig heb ga ik naar hun website, typ links in het beeldscherm in welk patroon in moeten hebben en twee werkdagen later heb ik het al ontvangen. Echt een fijn concept dus. Verder is het overigens ook mogelijk om op andere dingen te filteren zoals merk of kleur. Wat betreft merken kun je bij Inktdruppel ook voor alles terecht, zij hebben Canon, Epson, HP en natuurlijk hun eigen huismerk.

Het huismerk van inktdruppel.nl

logo

Ik vind zelf het grootste voordeel van inktdruppel.nl dat hun huismerk net zo lang mee gaat als de topmerken. Ze hebben vrijwel dezelfde kwaliteit en ook deze inkt laat geen vlekken achter. Het huismerk gaat dus net zo lang mee als bijvoorbeeld Epson of Canon. Wanneer je het huismerk koopt ben je verder nog verzekerd van een aantal zaken:

  • Gunstige prijs-kwaliteitverhouding
  • ISO-gecertificeerd
  • 100% garantie
  • Eigen label

hp-compatible-hp-364xl-set-inktdruppel.nl