5 populaire promotieartikelen om weg te geven op een beurs

promotieartikelen voor op een beurs

Een beurs is het ideale moment om promotieartikelen weg te geven. Kies bijvoorbeeld voor een geschenk dat door veel handen gaat als jouw doel meer naamsbekendheid is, of ga voor een cadeau dat vaak gebruikt gaat worden door de ontvanger om jouw bedrijf top-of-mind te krijgen. Maak reclame voor jouw product, dienst of bedrijf met deze populaire promotieartikelen. Van hippe katoenen tassen tot waterflesjes en powerbanks. Lees snel verder!

Katoenen tassen uitdelen

Een katoenen tas is niet alleen erg praktisch tijdens de beurs zelf, maar komt ook daarna nog op veel plekken. Laat de tas bedrukken met jouw logo en/of slogan en deze zal op de meest onwaarschijnlijke plekken opduiken. Deze praktische tassen worden bijvoorbeeld meegenomen tijdens een dagje strand, een dagje shoppen of op vakantie. Kies voor een model waar genoeg inpast, zoals de boodschappen, zodat deze vaak buiten komt.

Aanstekers weggeven

Aanstekers doen het altijd goed als promotiemateriaal. Laat aanstekers bedrukken met bijvoorbeeld je logo en website. Op deze manier bereik je een zeer groot publiek, want aanstekers staan erom bekend dat ze veel van eigenaar wisselen. Je kunt deze offline marketing actie zo ook linken aan je digitale marketing strategie. Kies wel alleen voor aanstekers als deze ook passen bij jouw bedrijfscultuur. Als je juist focust op gezondheid en duurzaamheid kun je beter kiezen voor een promotieartikel dat bij die boodschap past.

Herbruikbare waterfles

Duurzame relatiecadeaus zijn tegenwoordig zeer populair. Steeds meer mensen gaan gezond leven en in een gezonde leefstijl hoort genoeg beweging. Een leuk en praktisch promotieartikel om weg te geven op een beurs is een herbruikbare waterfles. Deze worden gebruikt in de sportschool, tijdens het fietsen of wandelen en tijdens een dagje uit. Je kunt deze waterflessen gemakkelijk laten bedrukken met je logo en tekst en daarnaast heb je een ruime keuze uit kleuren en modellen.

Ballonnen bedrukken

Met ballonnen met je eigen logo er op trek je niet alleen de aandacht op de beurs, maar kun je ook de kinderen van jouw toekomstige klanten vermaken terwijl je met de ouders spreekt. Door iets leuks mee te geven aan de kinderen krijgen bezoekers van de beurs vanzelf een goed gevoel bij jouw bedrijf. Uiteraard zijn ballonnen helemaal een goed idee als jouw bedrijf producten maakt of diensten biedt voor gezinnen of kinderen.

Balpennen en notitieblokken

Balpennen en notitieblokken blijven onverminderd populair om weg te geven tijdens een beurs. Deze praktische promotieartikelen worden veelvuldig gebruikt door de ontvangen. Zo kom je met jouw merk binnen bij kantoren, scholen en mensen thuis. Deze weggevertjes zijn daarnaast ook vriendelijk voor het budget, wat prettig is als je marketing budget aan de krappe kant is.