4 luxe cadeautips voor bijzondere relaties

luxe cadeautips

Wil je een van je bijzondere relaties een geschenk geven dat een mooie luxe uitstraling mag hebben? Soms is het wel eens lastig om te kiezen wat je dan moet geven. Vooral omdat de keuze mogelijkheden eindeloos zijn. Daarom hier vier aantal tips voor luxe cadeaus voor jouw bijzondere relaties.

Kijk altijd goed naar de persoon aan wie je het cadeau wil geven. Is hij of zij een Bourgondiër, woonstylist, kookfan of gadgetfreak? Er is voor iedereen wel een soort cadeau dat goed bij hem of haar past, maar denk er van tevoren wel even goed over na. Je wilt natuurlijk dat de ontvanger net zo blij is met het cadeau als jij als gever. Ben je specifiek op zoek naar duurzame geschenken? Goed idee, want duurzame geschenken zijn de trend van 2020.

Gadgetfreak

Voor de gadgetfreaks kunnen de prijzen van de producten snel oplopen. Vooral als je denkt aan het geven van bijvoorbeeld een smartwatch. Maar er zijn ook genoeg cadeaus die geschikt zijn voor een lager budget. Vaak heb je dan ook de cadeautjes te pakken waar iemand zelf niet aan zou denken. Bijvoorbeeld een instantcamera of een popcornmaker (ook geschikt voor de kookfan). Maar je kunt ook gewoon een mooie powerbank geven aan iemand die altijd zijn elektrische apparaten overal wil opladen. Een cadeau met een knipoog is een goed idee.

Kookfan

Zoals we net al zeiden: de popcornmaker is een prachtig luxe cadeau voor een kookfan. Vooral als het een gadgetfreak in één is. Maar er zijn meer opties. Je kunt houten planken laten graveren met een tekst. Voor een lager budget zijn er ook nog kookboeken die fantastisch zijn opgemaakt met luxe omslagen. Je kunt ook nog kiezen om zelf een mooi pakketje samen te stellen. Kies een paar potjes met kruiden van bijvoorbeeld Jonnie Boer samen met een stevige granieten vijzel voor het zelf fijnmalen van andere kruiden.

Bourgondiër

Iemand die van koken houdt kan een Bourgondiër zijn en vice versa. Maar het hoeft niet. Focus je vooral bij een Bourgondiër op allerlei lekkers. Bijvoorbeeld een heerlijke amandelstaaf, een cadeaubon voor een etentje bij een goed restaurant. Of wederom stel je samen een pakketje samen met een goede wijn, droge worst en wat nootjes op een plank. Zo kan het borrelen meteen beginnen.

Woonstylist

Zoek je een luxe cadeau voor een bijzondere relatie die echt een woonstyliste is? Heb je dan wel eens aan een aroma diffuser gedacht? Die zijn er in allerlei vormen en kleuren, zodat het in ieders interieur past. Is de ontvanger van jouw geschenk niet alleen iemand die graag met het interieur bezig is, maar ook de wereld graag ziet? Kies dan voor een luxe houten wereldkaart. Deze staat mooi op elke muur. Je zult er misschien niet snel aan denken, maar planten kunnen ook goede luxe cadeaus zijn. Vooral de pot kan de plant maken of breken, dus houdt daar rekening mee. Een plant geven kun je symbolisch doen; je wilt samen ook werken voor de relatie en dat die blijft groeien.