Zetwerk metaal kun je het best uitbesteden

bumet-logoGoedemorgen beste lezers. Ik weet niet of jullie bekend zijn met de firma Bumet BV? Maar hier wil ik het vandaag graag over gaan hebben. Zij doen namelijk alles op gebied van metaalbewerking. Nu kan ik mij voorstellen dat voor sommige mede ondernemers dit zeer interessant kan zijn, vandaar dit artikel. Ik zal jullie eerst eens vertellen hoe ik bij deze firma terecht ben gekomen. Een vriend van mij heeft zijn eigen bedrijf en heeft een tijd terug gebruik gemaakt van de diensten van Bumat. Hij moest namelijk metaal laten snijden. Zelf had hij hier niet de machines en apparatuur voor. Gelukkig voor hem kende hij deze firma en ging hier dus weer terug. Omdat hij zo lovend was over deze firma, vroeg hij mij of ik hier een artikel over kon schrijven. Zij doen naast zetwerk metaal nog veel meer.

bumet-nederland

Wat doet Bumat allemaal?

Naast zetwerk metaal doen zij nog aan knippen, boren, zagen ponsnibbelen, kanten walsen etc. Het is eigenlijk teveel om op te noemen, daarom stel ik voor om zelf eens naar bumet.com te gaan. Daar vind je al hun werkzaamheden. Natuurlijk is dit een ander onderwerp als dat jullie van mij gewend zijn. Maar desondanks is het er wel een die B2B gerelateerd is. 

b-stdio009Voor de mensen die niet precies weten wat zetwerk van metaal inhoudt. Dit wordt uitgevoerd op een zetbank. Hier wordt de metaalplaat in klemmen vastgezet, zo krijg je dus een boven- en onderbalk. Deze zijn beide verstelbaar en vormen een bek, die de metaalplaat inklemt en vervormd. Zo worden de hoeken in de juiste gebracht.