Mijn bedrijf is in een korte tijd een stuk groter geworden. Hierdoor merk ik dat het voor mij niet meer mogelijk is om al het werk in mijn eentje te doen. Ik heb mensen nodig die de webshop kunnen updaten en daarnaast heb ik ook iemand nodig die mij kan helpen bij het inpakken en versturen van alle pakketjes. Ik ben daarom op zoek gegaan naar personeel en gelukkig had ik al snel een aantal mensen gevonden die het leuk zouden vinden om mij te helpen bij verschillende dingen. Ik was blij met de hulp die ze me konden bieden, maar er kwam meteen wel een groot nadeel van personeel in dienst nemen. Personeel in dienst nemen zorgt er namelijk voor dat er allerlei administratieve zaken bij komen. Het personeel moet rond dezelfde datum uitbetaald krijgen en daarnaast zijn er allerlei andere dingen rondom het loon en administratie van personeel. Ik heb hier nog geen ervaring mee en daardoor merkte ik dat ik hier veel tijd aan kwijt was Kortom, bij het personeel in dienst nemen komt meer kijken dan ik van tevoren dacht. Ik ben daarom op het internet op zoek gegaan naar een oplossing voor mijn probleem. Ik wilde wel graag personeel in dienst nemen, maar door alle extra administratie koste dit mij alsnog veel tijd. Ik kwam terecht bij de website van nlpayroll.nl. Een payroll bedrijf kan helpen bij het uitvoeren van de administratie van het personeel. Dit was precies waar ik naar op zoek was en ik wist hierdoor dat mijn zorgen uit handen genomen zouden worden. Deze mensen wisten mij goed te helpen en te adviseren. Ze hebben erg veel ervaring in het doen van de administratie van personeel en daardoor wist ik zeker dat het goed zou komen. Ik was zeer te spreken over de communicatie met dit bedrijf, omdat het al binnen een aanzienlijk korte tijd geregeld was dat deze mensen de administratie over gingen nemen. Op de website is veel informatie te vinden, maar daarnaast is er ook de mogelijkheid om in contact te komen met medewerkers van dit bedrijf. Die medewerkers kunnen persoonlijk nog advies geven over bepaalde zaken. Het is aan te raden om eens naar deze website toe te gaan om wat informatie in te winnen.

Administratieve zaken van personeel in dienst nemen uit handen geven

Ik ben blij dat ik mij op dit moment niet meer druk hoef te maken over de administratie van mijn personeel. Ik weet dat ze iedere maand op de juiste dag hun salaris uitbetaald krijgen en daarnaast weet ik ook dat het goed zit met bepaalde zaken rondom ziekte en verzuim. Hierdoor kan ik mij met de volle honderd procent storten op mijn eigen bedrijf. Hierdoor heb ik weer meer tijd voor de dingen die ik echt leuk vind om te doen. Mocht ik meer personeel n dienst nemen, dan weet ik zeker dat deze mensen mij weer zullen helpen.

Wilt u hier ook uw voordeel mee doen?

Mocht u hier ook uw voordeel mee willen doen, dan kunt u:

  • Via het internet eens naar nlpayroll.nl surfen
  • Kijken wat dit bedrijf voor u kan betekenen
  • Een afspraak maken voor advies

Wie weet kunt u in de toekomst ook wel personeelszaken uit handen geven door dit geweldige bedrijf.

Lees meer…