Wat is vitaliteit

Wat is vitaliteit

Wat is vitaliteit precies? Dat is een goede vraag. Vitaliteit kan als verschillende dingen beschouwd worden maar in de meeste gevallen wordt het gezien als energie. Wanneer een persoon erg vitaal is betekent het dat hij of zij een energiek persoon is die zowel mentaal als fysiek erg sterk is en bezit over een grote hoeveelheid doorzettingsvermogen. Het is sowieso altijd een goed idee om te werken aan jouw vitaliteit maar ja, hoe moet je dat precies doen? Gelukkig schiet VitalFacts jou graag te hulp. Het is best moeilijk om van de een op de andere dag zomaar jouw hele levensstijl te veranderen. VitalFacts snapt dit heel goed en daarom hebben zij een programma gemaakt die ervoor zorgt dat de medewerkers van jouw bedrijf op een leuke en persoonlijke manier stapje voor stapje steeds vitaler worden. Dit heeft natuurlijk een grote invloed op de werkomstandigheden. Niet alleen wordt er harder gewerkt en worden er meer resultaten bereikt maar de sfeer verbetert ook enorm. Mensen steken elkaar aan met positieve energie waardoor het steeds leuker wordt om naar het werk te komen. 

Energie

Persoonlijke ervaring

Zelf was ik redelijk sceptisch over het hele ‘vitaliteit’ gebeuren, maar ja wanneer de baas zegt dat iedereen het zou moeten proberen kan je moeilijk nee zeggen. Ik had er in het begin dus weinig zin in. Dat was duidelijk te zien en er kwam ook geen voortgang in mijn vitaliteit. Dit stoorde mij mateloos aangezien je het wel duidelijk kon zien aan al mijn andere collega’s, en wat nog vervelender was is dat het ook echt leek te werken. Ik besloot mij ook maar eens goed in te zetten en ook bij mij kwam er eindelijk wat vooruitgang in. je werkt echt stapje voor stapje maar dat is juist fijn. We doen het nu al een redelijk tijdje en ik voel me stukken en stukken beter. Ik zou het mensen zeker aanbevelen voor bedrijven om gebruik te maken van de diensten van VitalFacts. De productiviteit gaat omhoog en de werksfeer wordt stukken en stukken beter!

Werksfeer