Waarom zou je als ondernemer een social media expert inhuren?

social media expert inhuren

Voor veel bedrijven is een social media expert inhuren dé oplossing. Vooral detacheringsbureaus zijn een favoriet bij veel organisaties. Benieuwd waarom en of dit ook de oplossing is voor jouw bedrijf? Lees snel verder.

social media expert inhuren

Een social media expert inhuren bij een detacheringsbureau is vaak voordeliger

Een social media expert vast in dienst nemen of een online marketing bureau inschakelen kan hoog in de kosten oplopen. Denk aan verschillende werknemerskosten zoals verlof, verzuim, verzekeringen, secundaire voorwaarden en ga zo maar door. Een bureau inschakelen is vaak een mooi alternatief hiervoor, maar de kosten liggen vaak wat hoger. Bij een detacheringsbureau ontloop je de hoge werknemerskosten én liggen de tarieven vaak wat lager dan bij een online marketing bureau.

Je huurt een expert in op het gebied van social media

Online marketing is breder dan veel organisaties denken. Social media is een vak apart en het is belangrijk dat je toegang hebt tot een expert in dit gebied. Een allround online marketeer weet natuurlijk ook wel wat af van social media marketing, maar op een gegeven moment moet je meer de diepte in duiken om echt grote stappen te maken. Wanneer je een social media specialist inhuurt, weet je zeker dat er geen vraag onbeantwoord blijft. 

De online marketing expert groeit op kennisniveau

Online marketing verandert continu. Het is daarom erg belangrijk dat een social media expert op de hoogte blijft van de nieuwste trends, tools en platforms. Als je een social media expert inhuurt bij een detacheringsbureau, krijgt de marketeer geregeld trainingen om het kennisniveau op peil te houden. 

Inhuren bij een detacheringsbureau is flexibel

Wanneer je een social expert inhuurt bij een detacheringsbureau, zijn de contracten vaak erg flexibel. Je kan zelf bepalen op welke moment je een social specialist nodig hebt en hoe vaak. Komt er een drukke periode aan of wil je de werkdruk verlagen? Dan schakel je een social expert voor een hogere frequentie in. Verwacht je een rustige periode? Dan schaal je het aantal uur naar beneden. 

Online marketing expert inhuren bij een detacheringsbureau

Een social expert inhuren bij een detacheringsbureau is voor veel bedrijven dé perfecte uitkomst. Naast een hoge kwaliteit, kan je zelf op-en afschalen wanneer dit nodig is. De tarieven liggen vaak ook een stuk lager dan wanneer je vast in dienst neemt. Een goed voorbeeld van zo’n bureau is Endeavour Heroes. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.