Waar kunt u een ruim aanbod aan trucks vinden?

Na een jaarlijkse controle was het weer tijd om een en ander opnieuw aan te schaffen. Dit maal ging het bij het bedrijf waar ik werkte om een paar nieuwe trucks. Dit is altijd een hele uitgave en aangezien ik over het budget ging werd ik bij de keus betrokken. Mijn baas had meestal een standaard adres voor de inkoop van zijn trucks, maar dit maal gaf hij mij de opdracht om eens wat meer onderzoek op het internet te doen, om te kijken of hij niet te veel zou betalen. Dit soort opdrachten vond ik altijd heel leuk om te doen en ik ging dan ook heel snel aan de slag. Ik zocht via de zoekmachine naar een goede website waar ze trucks verkochten. Mijn baas wilde altijd het liefst tweedehands trucks aanschaffen, omdat dit heel veel in kosten scheelde. Ik was dus aan het zoeken naar een winkel die tweedehands wagens aanbood op het internet. Toen ik dit aan het zoeken was kwam ik al snel op de website hesselink-trucks.nl . hier zag ik direct bij het openen van de pagina dat het op deze website ging om tweedehands wagens. ik had dus een goed adres gevonden en nu was het tijd om te kijken wat ze in de aanbieding hadden. Via het menu zag ik dat het bedrijf verschillende wagens had en dit in het menu had onderverdeeld. Dit maakte het zoeken een stuk makkelijker. Ik klikte in het menu op de vrachtwagen knop en zo kwam ik op de pagina met alle wagens die deze site in de aanbieding had. De website was zeer duidelijk en gaf heel veel goede informatie. Alle trucks werden weergegeven met een mooie foto en met informatie over de wagen. Zo stond er bij elke wagen uit welk bouwjaar die kwam en hoeveel kilometer er op de teller stond. Dit was goede en handige informatie. Uiteraard stond er ook een vraagprijs. Mijn baas had mij een lijst met een paar eisen qua kilometers en bouwjaar gegeven, dus ik kon nu makkelijk de wagens selecteren die in aanmerking kwamen. Ik maakte een lijstje en riep vervolgens mijn baas er bij. Hij zag dat de prijzen zeer gunstig waren en was blij met deze website. Hij keek de wagens die ik geselecteerd had rustig door en kon zo een keus maken.

Een site met een breed assortiment aan trucks

Hij nam contact op met het bedrijf om zijn keuze door te geven en gelukkig waren alle trucks nog beschikbaar. Mijn baas gaf mij de opdracht ze direct vast te leggen en het geld over te maken, zodat we op ons werk de wagens heel snel in gebruik zouden kunnen nemen

Snelle service en goede kwaliteit

Mijn baas is erg tevreden met de trucks en kan de website om de volgende redenen aan iedereen aanraden:

  • De trucks waren zeer gunstig geprijsd
  • De wagens hadden een hele goede kwaliteit
  • Het bedrijf heeft ons heel snel geholpen en zo konden we de trucks snel in gebruik nemen

Mijn baas en ik zouden deze site zeker nogmaals gebruiken!