Voor familierecht is dit het juiste adres!

Iedereen weet wel wat familierecht is, dit zijn de rechten die tussen een familie spelen. Voorbeelden hiervan zijn een erfenis of een echtscheiding bijvoorbeeld. Advocaten & juristen bieden u de perfecte oplossing als u hier problemen mee heeft. Zo kan u denken aan een erfenis die niet goed verdeeld is of de rechten van uw kind bij een scheiding. Als hier ruzie over gemaakt word, kan u het beste een advocaat inschakelen voor familierecht. Dit is op dat moment de beste oplossing al wil u het zelf oplossen. Verder is het van belang dat alle papieren etc. goed zijn ingevuld als hier een ruzie over ontstaat. De advocaat zal dit allemaal proberen recht te trekken en zijn best doen om dit zo goed mogelijk te laten verlopen.

Mijn eigen situatie

Zelf ben ik al weer hertrouwd maar hiervoor had ik ook een relatie waar een kind uit is ontstaan. Deze scheiding is niet bepaald normaal gegaan en wij konden zelf geen goede regeling vinden voor ons dochtertje. Hier is uiteindelijk een advocaat voor familierecht bij gekomen en die heeft een plan voor ons opgesteld zodat wij hier geen ruzie of onenigheden over kregen. Mijn dochter is bij mijn ex vrouw gaan wonen en er was een regeling getroffen dat ik haar elk weekend mocht ophalen zodat wij wat leuks konden doen. De regeling was zo omdat mijn dochter ook op school zat waarbij het niet slim was om haar ook doordeweeks bij mij te laten komen. Zodoende hebben wij dit zo geregeld en zijn er nu geen ruzies of complicaties waar wij tegenaan lopen.