Veiligheidshesjes in vele kleuren bedrukken

veiligheidshesjes bedrukken

Veiligheidshesjes bedrukken is leuk, zeker voor in de bouw. Zo wordt jouw bedrijf nog sneller herkent tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Het is mogelijk om een logo, tekst of afbeelding erop te laten zetten, altijd iets wat bij jouw bedrijf past dus!

Voor ieder wat wils

De veiligheidshesjes die te bedrukken zijn, zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en modellen. De standaard gele kleur is natuurlijk verkrijgbaar, maar ook kleuren zoals:

  • Blauw
  • Rood
  • Oranje
  • Groen
  • Wit

veiligheidshesjes bedrukkenDoor dit ruime aanbod weet je zeker dat er een kleur is die past bij jouw gewenste opdruk. Om prettig te werken moeten de hesjes wel goed zitten, om die reden zijn er hesjes vanaf maat M tot en met maat 4XL te bestellen. Ook zijn er kindermaten beschikbaar om te laten bedrukken, zo vallen de allerkleinsten ook op. Op alle modellen zitten reflecterende banden zodat ook in het donker de veiligheid gegarandeerd wordt. De bedrukking kan gebeuren in full-colour of in 1 tot 2 kleuren. De plaats van de bedrukking verschilt per hesje, sommige kunnen aan de voorkant en andere aan de achterkant bedrukt worden. Elk logo, afbeelding of tekst kan dus afgedrukt worden!

Bestel snel!

Het bestelproces bij Maxilia is erg prettig. Zo krijg je bij het doen van een bestelling veiligheidshesjes bedrukkenvooraf een digitale drukproef, zodat je zeker weet dat het eruit ziet zoals je wilt. Als je akkoord gaat zal het drukproces van start gaan en ontvang je jouw bestelling snel. De levertijden verschillen per model, maar de gemiddelde levertijd ligt tussen de 3 en 10 werkdagen.