Sluit iedere put met een putdeksel composiet

Putten zijn nodig voor allerlei verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan riolen of kruipruimtes onder de grond. Het is echter van belang dat deze putten goed kunnen worden afgesloten en niet door Jan en Alleman kunnen worden geopend. Tegelijkertijd moet het niet zo zijn dat de bevoegde mensen daardoor enorm veel moeite hebben met het openen van de putten. Je moet daarom een balans zien te vinden tussen veiligheid en gebruiksgemak. Je kunt hierom bijvoorbeeld gebruik maken van een putdeksel composiet. Je kunt met de putdeksel composiet een put volledig afsluiten. Het frame waar de putdeksel in komt te liggen wordt geheel ingestort. Daardoor past de putdeksel composiet precies in het frame en wordt de put volledig afgesloten. Deze putdeksel composiet is vervolgens niet met de handen uit het frame te tillen. Zodra de put is afgesloten, dan kan men deze zonder de bijgeleverde hendels dus niet openen. De hendels blijven in het bezit van degenen die toegang moeten kunnen hebben tot de ruimte onder de putdeksel composiet.  Als je een putdeksel composiet bestelt bij Morselt, dan wordt het plaatsen van het frame uiteraard ook netjes geregeld. Je krijgt er vervolgens zoals gezegd speciale hendels bij die gebruikt kunnen worden om de putdeksel uit het frame te wippen. Met de hendels is dit geen zware klus, zodat het openen en sluiten van de put relatief eenvoudig is. Het is natuurlijk niet een moeiteloos klusje, want de deksel blijft zwaar genoeg om te voorkomen dat derden de deksel makkelijk van de put kunnen verwijderen. Rioolputdeksel in de straat zijn vaak met een vinger in het gaat makkelijk te verwijderen. Dat is met de putdeksel composiet natuurlijk niet het geval. Tegelijk is de putdeksel ook weer niet te zwaar, want dankzij het composiet is de deksel relatief licht qua gewicht. Dus je hoeft je rug niet te breken om de putdeksel composiet van de put te lichten. Kijk dan ook gerust eens naar de mogelijkheden die je hebt bij Morselt. Het is immers van belang dat de put op de juiste wijze wordt afgesloten. Daar kun je verschillende materialen voor gebruiken. Indien je meer wilt weten over deze mogelijkheden, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van morselt.com. Als je weet wat je nodig hebt, dan kun je een bestelling plaatsen bij Morselt. 

Kijk op Morselt.com voor meer informatie over de putdeksel composiet

Indien je meer wilt weten over de mogelijkheden met composieten putdeksels, dan kun je een beroep doen op de website van morselt.com. Je leest hier meer over de wijze waarop het frame wordt gestort en aan welke certificaten ze voldoen. Ook binnen de categorie van composieten putdeksels heb je weer verschillende opties. Het loont dan ook de moeite om deze opties te bekijken via de website van morselt.com. Hier lees je ook meer over de voordelen van deze soort putdeksels zoals: 

  • Licht in gewicht
  • Zeer sterk
  • Corrosie vrij en bestand tegen H2S

Neem contact op met Morselt

Als je meer wilt weten over de putdeksels of als je een putdeksel wilt laten plaatsen, dan kun je contact opnemen met Morselt.