Scheiden en ondernemen: gaat dat wel samen?

CFPLogo ffp-logo-losMijn man komt uit een bakkersfamilie, en vanaf het begin van ons huwelijk was duidelijk dat ik ook in de bakkerij zou gaan werken. Bijna veertig jaar lang heb ik dat gedaan. Korte nachten, hard werken en lange dagen. We waren op huwelijkse voorwaarden getrouwd en ik gold als meewerkend echtgenote. Met de juridische gevolgen heb ik mij nooit bezig gehouden, totdat we gingen scheiden. Toen besefte ik ineens dat scheiden en ondernemen nadelige gevolgen kan hebben voor de meewerkend echtgenoot. Mijn man was altijd degene die alles regelde. Ik lag er nachten wakker van, totdat ik op internet de website trof van MasterAdvice.

Een hele geruststelling

Jack van Sabben nam de telefoon op, en ik vond dat hij een prettige stem had. Tijdens het kennismakingsgesprek wilde hij weten in wat voor situatie ik zat. Toen hield ik het niet langer droog. Gelukkig reageerde Jack heel begripvol, warm en vriendelijk. Hij stelde me echt op mijn gemak. Tijdens de gesprekken hebben we samen gekeken naar de gevolgen van de scheiding voor mij en mijn echtgenoot. Het lukte me zelfs om mijn man mee te krijgen, en in tegenstelling tot wat ik verwacht had was hij niet onwelwillend. Ook niet wat de financiële afwikkeling betreft. Ik zit er nog altijd middenin, maar het is alvast een geruststelling er niet alleen voor te staan. Ik heb nu het volste vertrouwen dat het goed komt. scheiden ondernemen