Raadgeving voor als je tassen met je logo erop wilt

tassen met logo

Ben je ondernemer? En heb je ooit overwogen om tassen met je logo erop te laten bedrukken met je bedrijfslogo of een andere opdruk? Dit is een mooi idee als je op zoek bent naar een manier om je merk te promoten en tegelijkertijd een praktisch en nuttig marketingproduct aan je klanten wilt geven. Er zijn echter wel een paar dingen waar je op dient te letten om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je bedrukte tassen haalt. In deze blog geven we je vijf tips waar je rekening mee dient te houden bij het laten bedrukken van tassen met je logo of andere opdruk.

Kies het juiste formaat

Als je tassen gaat bedrukken, dien je eerst het formaat te kiezen dat het beste past bij de toepassing die je in gedachten hebt. Wil je kleine draagtasjes bedrukken die je aan klanten kunt geven tijdens evenementen? Of ben je op zoek naar grotere tassen die je als promotiegeschenk kunt weggeven? Zorg ervoor dat het formaat past bij wat je wilt bereiken.

Denk na over de kleuren van je logo of opdruk

Als je een ontwerp laat bedrukken, dien je altijd rekening te houden met de kleuren van je logo of andere ontwerp. Sommige kleuren kunnen er op bedrukt materiaal anders uitzien dan op een computerscherm of op papier. Het is belangrijk om te weten hoe jouw kleuren eruit zien op de tas die je kiest.

Kies een goede tas

Het is belangrijk om een goede tas te kiezen voor jouw doeleinden. De tas die je kiest moet passen bij jouw bedrijfsimago en branding en moet praktisch zijn voor jouw doelgroep. Wil je bijvoorbeeld milieuvriendelijke tassen uitdelen om jouw ecologische voetafdruk te verkleinen of past een trendy tote bag beter bij jouw doelgroep?

Let op de kwaliteit

De kwaliteit van de tas die je kiest is belangrijk omdat het bepaalt hoe lang de tas meegaat en of deze geschikt is voor jouw doel. Zoek naar tassen van hoge kwaliteit die goed genaaid zijn en waarbij de bedrukking goed blijft zitten, zelfs na veelvuldig wassen en dragen.

Denk na over het ontwerp

Het ontwerp van de tas is net zo belangrijk als de kwaliteit van de tas zelf. Zorg ervoor dat het ontwerp past bij jouw merk en doelgroep en maak het aantrekkelijk genoeg om de tas te gebruiken en te dragen. Het ontwerp moet gemakkelijk leesbaar en duidelijk zijn, inclusief jouw logo of opdruk, contactgegevens en eventueel jouw slogan of kernboodschap.

Samenvatting

Als je op zoek bent naar een praktische en effectieve manier om jouw bedrijf te promoten, overweeg dan om bedrukte tassen in te zetten. Door rekening te houden met de grootte, kleur, stijl, kwaliteit en het ontwerp van jouw tassen, creëer je een nuttig, praktisch en professioneel ogend promotieartikel dat overal zou worden gebruikt. Als je deze vijf tips volgt, ben je op de goede weg om jouw bedrukte tassen in te zetten als een effectieve marketingtool.

Bron: Bedrukken.nl

Bedrukken