Programma management training volgen

programma management

Onlangs heb ik een aantal medewerkers een programma management training laten volgen. Investeren in het personeel vind ik heel erg belangrijk. Wanneer personeel goed is opgeleid dan gaan de zaken ook beter. Omdat ik het wel belangrijk vond om een training te kiezen bij een goed bedrijf, ben ik mij daar in gaan verdiepen. Zo kwam ik terecht bij het bedrijf: Est 09 dat gevestigd zit in Rotterdam. Dit bedrijf biedt een MSP training aan, daar wordt veel bij ons bedrijf mee gewerkt en dit sprak mij daarom erg aan. Daarom heb ik gelijk contact opgenomen met een medewerker van dit bedrijf. Ik heb gevraagd naar de mogelijkheden voor mijn personeel.

programma management

Zeer tevreden over programma management training

Het telefonische gesprek verliep erg goed en ik heb het personeel aangemeld. Tijdens de cursus kwamen er diverse onderdelen aan bod. Zij hebben een introductie gekregen over MSP en over de bijbehorende principes. Daarna zijn zij aan het werk gegaan met een programma identificeren en definiëren. Ook zijn zij aan het werk gegaan met de leiderschap, visie en stakeholderbetrokkenheid. Er zijn nog een aantal dingen waar zij veel van hebben geleerd tijdens de programma management training. Wil jij ook meer weten over dit bedrijf? Kijk dan eens op de website.