Packaging solutions, iets voor jouw onderneming?

Vermeulen

Maak jij gebruik van packaging solutions? Hiermee zorg je ervoor dat jouw producten op de juiste manier worden ingepakt. Het belangrijkste is en blijft dat de producten die jij vervoeren wilt onbeschadigd blijven. Op een zeer efficiente wijze worden jouw pakketten ingepakt en gereed gemaakt voor verzending. Zelf ben ik onwijs tevreden over de goede service die dit bedrijf verleend. Puur toeval ben ik bij hen terecht gekomen. Dit nadat ik erop werd gewezen door een collega van mij. Ik was namelijk al maanden druk bezig met het bedenken van een geschikte verpakking. Meerdere keren heb ik op het internet gekeken, alleen werd ik daar niet bepaald wijzer van. Zodoende heb ik het een beetje laten varen en wilde er later op terug komen.

Goede packaging solutions gevonden

Mijn collega kwam naar mij toe met het bericht dat zij op de website van vermeuleningenieursbureau.nl had gekeken. Hier is het mogelijk om voor een zeer aantrekkelijke lage tarief dit te realiseren. Mijn interesse was gewekt en ik heb deze website eens goed gelezen. Tot mijn grote verbazing zaten zij praktisch bij mij om de hoek! Hierdoor heb ik ervoor gekozen om het bedrijf persoonlijk te bezoeken en daar mijn verhaal te doen.

packaging solutions

Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en kreeg ik meteen een kop koffie aangeboden. Een vriendelijke medewerker heeft mij vervolgens meegenomen en een kleine rondleiding gegeven. Daarna werden de papieren opgemaakt en kreeg ik een prijsindicatie te horen. Alles werd netjes en goed genoteerd zodat er niks werd vergeten. De offerte zou naar mijn mail worden gestuurd. Die heb ik inderdaad ook meteen ontvangen nadat ik weer terug in de auto zat! Kortom, een onwijs geweldige, snelle en goede service voor een zeer aantrekkelijke lage prijs.