Vooral in de randstad kan het vinden van werk een uitdaging zijn. Soms kan het vinden van werk een lange tijd duren. Maar denkt u nu, Ik zoek werk en binnen kort termijn. Dan zijn er ook uitzendbureaus, deze bedrijven middelen tussen mensen die werk zoeken en bedrijven die tijdelijk mensen nodig hebben. Bij een uitzendbureau staan de werkzoekenden en de bedrijven die tijdelijk werknemers nodig hebben ingeschreven. Via de uitzendbureaus kunnen ze met elkaar in contact komen. Er zitten verschillende voordelen aan een uitzendbureau. Het bespaard tijd voor het bedrijf. Er hoeven geen lange sollicitatieprocedures worden gedaan. Verder zorgt het als bedrijf voor flexibiliteit. De uitzendkrachten kunnen worden ingezet waar nodig. Als er een druk project aankomt kunnen uitzendkrachten dit opvangen. Bij het inhuren van een uitzendkracht betaalt het bedrijf een vast tarief aan het uitzendbureau. Het uitzendbureau is de officiële werkgever, waardoor deze de uitbetaling van het loon, de premies en heffingen aan de belastingdienst regelt. Kortom uitzendkrachten schelen veel administratie.

Uitzendbureau in de Randstad 

Er zijn verschillende uitzendbureaus waar u zich kan inschrijven. Zo is er een uitzendbureau in de Randstad, Binck. Dit uitzendbureau focust zich vooral op werk in de bouw, de zorg en het verkeer. Ze werken samen met u naar vinden van de perfecte baan voor u. Daarbij kijken ze niet alleen naar de diploma’s die u heeft, maar ook u interesses en kwaliteiten. Voor zowel fulltime als parttime medewerkers hebben ze plek. Daarnaast zorgen ze ervoor dat u snel aan de slag kan bij een van de banen en ze zorgen dat u goed voorbereid aan de slag kan gaan. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ze zorgen dat u terecht komt in een leuk team en u krijgt persoonlijke begeleiding in het proces. 

Werken in de bouw, het verkeer of in de zorg 

Zoals eerder al vermeld zijn de banen uit drie verschillenede sectoren, de bouw, het verkeer of in de zorg. Als u al ervaring heeft in een van deze sectoren is dat een voordeel voor het vinden van een nieuwe baan. Op de site van Binck kunt u eenvoudig zien per sector welke banen er beschikbaar zijn en welke voorwaarden hieraan verbonden zijn. De banen variëren van verkeersregelaar, timmerman, bouwplaat medewerker tot verpleegkundige. Veel van deze banen vergen een certificaat of diploma’s. Als u deze nog niet heeft, is dit geen probleem. Binck regelt dan de opleiding voor u op de Binck Academy. Zo kan u officieel aan de slag bij uw nieuwe werkgever met de juiste papieren.