Nederlandse YouTube views kopen was nooit zo makkelijk

Het platform YouTube wordt steeds populairder onder jongeren. Waar enkele jaren geleden bijna niemand het woord ‘vlogger’ of ‘YouTuber’ in de mond nam, hoor je het nu steeds vaker. Er komen dan ook steeds meer contentmakers bij op het platform, waardoor het steeds moeilijker wordt om op te vallen tussen de rest. Voor een steuntje in de rug kun je terecht bij KoopYouTubeViews.nl.

YouTube views

Dit steuntje in de rug komt in de vorm van YouTube views. Je kunt ze in duizendtallen bestellen op de website. Kies voor zowel gewone als Target Views voor een natuurlijk beeld van je bezoekverkeer en zie de grootte van je kanaal groeien. Hoe meer views, hoe vaker je aanbevolen wordt aan nieuwe mensen: het gaat dus maar door. Eenmalig bestellen van views kan een wereld van verschil maken.

Tarieven

Je kunt dus Nederlandse YouTube views kopen. Dit kan al vanaf 19 euro voor 1000 Nederlandse views. Kies je voor 2000 views, dan kost dit 34 euro en voor 70 euro krijg je 5000 Nederlandse views. HR-views zijn een tikkeltje duurder: afgerond 25, 45 of 90 euro. Ben je op zoek naar buitenlandse views? Ook dit is mogelijk. Daarvoor hoef je alleen een e-mail te sturen.

Echte mensen

Nu zijn er meerdere aanbieders van YouTube views/abonnees, maar deze bestaan vaak uit robots. Iets wat niet alleen opgepikt kan worden door YouTube, maar ook nog eens weinig resultaat heeft naast het verhogen van je aantal views. De views van KoopYouTubeViews zijn afkomstig van echte mensen. Ze zijn afkomstig van promotie op de juiste online platformen waar je doelgroep zich bevindt. Hoe dit kan? De website is uitgegroeid tot een van de grootste social media netwerken van Europa en Amerika. Met de hulp van dit netwerk, ben jij op het juiste moment op de juiste plek. Zo val je op en zal je het publiek van je wens bereiken. Op deze manier word je zonder vals te spelen, steeds bekender en groter. Zo kom je sneller dichtbij je toekomstdroom: een grote YouTuber worden.

Makkelijk YouTube likes kopen voor je kanaal 

Naast abonnees en views, geven likes een goede indicatie van de waarde van je video’s. Het geeft aan dat mensen niet alleen geklikt hebben op je video, maar deze ook voor langere tijd hebben bekeken en zo goed vonden dat ze het een like gaven. Een hoog aantal likes zorgt weer voor meer views van anderen, die op hun beurt ook weer kunnen liken. Een doorgaand proces dus. Nu is het als beginnende YouTuber niet al te makkelijk om aan views en dus likes te komen, maar gelukkig is er een andere oplossing.

views-kopen

Kopen van likes

Op KoopYouTubeViews.nl kun je views en ook likes kopen voor je YouTube video. Zo val je gegarandeerd op tussen de concurrenten. Ook zal hierdoor je omzet stijgen wanneer je YouTube partner bent. De website maakt gebruik van legale technieken; mensen moeten zelf de video liken. Er wordt niet gebruik gemaakt van robots en dergelijke, mensen worden enkel naar je video geliket. Als ze je video vervolgens leuk vinden zullen ze deze waarderen met een like. Je moet er dus zelf voor zorgen dat je video van goede kwaliteit is.

Like pakket kopen

KoopYouTubeViews.nl heeft een aanbod van drie pakketten YouTube likes. De eerste kost €14,99. Hier krijg je 150 likes voor. Wil je het dubbele aantal likes, dan betaal je €24,99. Tenslotte kun je 450 YouTube likes kopen voor €39,99. De levering loopt uiteen van 5 tot 11 werkdagen, afhankelijk van het pakket dat je bestelt.

Goede video

De website geeft ook tips voor het verbeteren van je video, zodat deze meer kans heeft op likes. Een van de tips is grappige elementen in de video verwerken: als je publiek moet lachen en/of andere emoties voelt, dan heb je meer kans op een like. Zorg daarnaast ook voor een hoge kwaliteit (HD) en maak de video niet te lang. Als je een langere video wil maken, zorg er dan voor dat deze interessant blijft, zodat het publiek zich niet gaat vervelen. Doe dit, bestel een pakket op KoopYouTubeViews.nl en zie je kanaal groeien!