Meest gebruikte container

20ft containers

De 20ft containers zijn wereldwijd de containers die het meest gebruikt worden, je herkent ze direct met het vervoer over zee vanaf de haven in bijvoorbeeld Rotterdam. De container heeft een grote opslagruimte, en is eenvoudig te laden en te lossen. Tevens zijn de containers ook eenvoudig te verplaatsen door gebrvermeertransport.nl, het is de meest verhuurde container binnen het assortiment van het bedrijf. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere formaten te huren. 

20ft containers

Extra ruimte om materialen op te slaan

Wanneer je aan het bouwen of verbouwen bent wil je voldoende materialen op voorraad hebben, met 20ft containers heb je in een handomdraai een geschikt plaats om je voorraad in op te slaan. Voorzie de container aan beide zijden van een stelling, en je kunt al je materialen op een overzichtelijke wijze netjes weg zetten. Wil je verlichting in  de container om ook als het donker is alles te vinden, ook dit is bij gebrvermeertransport.nl geen enkel probleem. Je kunt alles wat je wenst in laten bouwen.

Container in de stijl van je bedrijf

Omdat je met 20ft containers alle kanten uit kunt, is het ook mogelijk om er speciale units van te laten maken voor je bedrijf. Wil je dat de kleuren van je bedrijf terugkomen aan de buitenkant van de container, dit kan ook verzorgd worden. Eigenlijk kun je van een container bijna iedere ruimte maken, voordeel is tevens dat je met je bedrijf lekker mobiel bent. Op iedere locatie kun je de container gebruiken, en heb je hem niet meer nodig dan laad je de container op en vervoert deze naar een andere locatie.