Macro economie

macro economie

Macro economie is één van de bezigheden waar het markt- en opinieonderzoekbureau in Zoetermeer zich mee bezig houdt. Het bedrijf dat zich hiermee bezig houdt is M.J. Stoffers Consultancy. Dit bedrijf is opgericht door Marc Stoffers.  Na het behalen van zijn Doctoraal Bedrijfseconometrie heeft hij geruime tijd gewerkt in diverse functies op het Centraal Planbureau. Inmiddels heeft hij een eigen bedrijf die je kan inschakelen voor:

 

 

  • Het laten bouwen van eenvoudige macro economische modellen in de vorm van Excel spreadsheets.
  • Een analyse van de Nederlandse en buitenlandse economie door middel van theoretische en praktische kennis die opgedaan is in het verleden.

macro economie

Grote expertise op dit vlak

Bij M.J. Stoffers Consultancy ben je aan het juiste adres wat betreft macro economie. In het kort gezegd bestudeert dit alle economische activiteiten op landelijk en internationaal niveau. Door het grote netwerk van specialisten op dit terrein, kunnen eenvoudige en innovatieve oplossingen geboden worden. 

Wil jij meer informatie hebben over de werkzaamheden van dit bedrijf, neem dan contact op. Ook is het mogelijk om de website te bekijken. Tevens is het mogelijk om online een afspraak te maken.  Marc Stoffers wilt graag meer vertellen over zijn werk en de projecten die hij inmiddels heeft afgerond.