Leer alles over fulfilment uitbesteden

Misschien heb je er wel is van gehoord, misschien ook niet. In dit artikel gaan we je alles vertellen over fulfilment uitbesteden. Wat het precies is, hoe het allemaal werkt en wat de voordelen nou precies zijn leer je allemaal in dit artikel. Indien dit interessant klinkt en je al langer interesse hierin hebt, adviseren wij het dan ook zeker om dit artikel door te nemen. Wij wensen je veel lees plezier.

Voordelen van het uitbesteden

Een van de grote voordelen van fulfilment uitbesteden is dat je alle print & mail activiteiten onder één dak hebt. Dit scheelt heel veel qua logistiek en daarnaast is het ook veel makkelijker afstellen als je gewoon alles op één locatie hebt liggen en niet op heel veel verschillende locaties. Dan is namelijk veel moeilijker schakelen. Daarnaast kun je op de locatie ook heel makkelijk zien hoe het proces allemaal verloopt. Andere voordelen zijn onder andere: flexibel, snel, betrokken en dat er hele scherpe portotarieven gehanteerd worden. Tot slot is er ook nog veel aandacht voor het MVO gedeelte van het proces van fulfilment.

Aan voorraad niet tekort

Als je kiest voor het uitbesteden van fulfilment hoef je je nooit druk te maken om de voorraad. Deze is altijd goed op orde waardoor je nooit aan tekort zit en je opeens niets kunt versturen. Dit is natuurlijk het laatste wat je wilt en dus is het fijn dat je nooit tegen dit probleem aan komt te lopen. Zodra er een tekort dreigt aan voorraad wordt je meteen op de hoogte gesteld en wordt hier iets aan gedaan.