Door het toenemende gebruik van flexibele werkplekken wordt er steeds meer gebruik gemaakt van laptops. Een laptop neemt minder plek in op uw werkplek en is gemakkelijk mee te nemen. Echter, naast de voordelen kan het gebruik van een laptop zorgen voor een verkeerde werkhouding.

nsls100

Een nadeel van een laptop is dat het beeldscherm vast zit aan het toetsenbord. Voor een verantwoorde werkhouding wordt geadviseerd om de bovenkant van uw scherm op ooghoogte te plaatsen, hierdoor zal uw nek minder belast worden. Een laptophouder in combinatie met een extern toetsenbord maakt het mogelijk om uw laptopscherm op ooghoogte in te stellen, wat bijdraagt aan een verantwoorde werkhouding.

 

Laptophouders bij Werkplekverbetering.nl

 

Maakt u gebruik van een laptop en heeft u behoefte aan een ergonomisch verantwoorde werkplek? Kijk dan eens naar ons aanbod en vindt een laptophouder die bij u past. Wij hebben verschillende laptophouders in ons assortiment. Deze laptophouders variëren in design, materiaal en afmeting.

ergoq

Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan ergonomische toetsenborden die u kunt combineren met een laptophouder. Mocht u vragen hebben dan kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers, wij staan u graag te woord!

 ergot