Kosten inschakelen Amsterdam incasso

inc inc2De Amsterdam incasso kosten hoeven helemaal niet zo hoog te zijn, althans, ik hoor vaak dat mensen er zo over denken. Naar aanleiding van een ervaring van een van mijn goede vrienden met wanbetalers heb ik besloten dit artikel te plaatsen op mijn blog. Ongeveer drie maanden geleden kwam een vriend en overigens mede ondernemer bij mij met de vraag of ik een redelijk goedkope deurwaarder wist, hij had namelijk een groot aantal klanten dat niet had betaald voor zijn diensten, niet omdat iets niet goed was of iets dergelijks maar simpel weg een weigering van betalen. Hij zat hierdoor bijna financieel aan de grond en dat was natuurlijk erg vervelend om te zien, ik bood hem dan ook gelijk mijn hulp aan.

Gelukkig was er een goede oplossing

inc1We gingen op het internet opzoek naar een oplossing en zo doende kwamen we bij dit bedrijf. De kosten Amsterdam incasso waren vrijwel niet bestaand omdat ze werken volgens een No Cure No Pay regeling, dit zorgt ervoor dat je pas hoeft te betalen wanneer de deurwaarders jouw geld al hebben opgehaald en je het terug hebt, hierdoor maak je geen kosten tot je het geld terug hebt wat erg fijn is aangezien je al minder geld hebt door dat de klanten niet betalen. Voor mijn vriend bood dit de uitweg en nu gaat het zeer goed met zijn bedrijf.