Kies voor extra opslagruimte

Magazijnvloeren zijn vaak zo groot mogelijk maar er zijn van die momenten dat ze toch net te klein zijn en je niet alles meer netjes kunt opbergen in je bedrijf. Je kunt er dan voor kiezen, indien je de mogelijkheid daartoe hebt, om aan te bouwen of een nieuwe hal te zoeken, maar dit kan niet iedereen. Je kunt echter ook kiezen voor een oplossing op de bestaande werkvloer door de hoogte in te gaan. In de hoogte kun je namelijk een zoldervloer aanleggen. Dit een extra etage die je als opslagruimte kunt gebruiken.

Schermafbeelding-2017-03-31-om-12.28.10

Opbouw zoldervloer

Een zoldervloer kan bestaan uit losse profielen die aan elkaar gemaakt worden tot een complete vloer ontstaat. Omdat het allemaal losse onderdelen zijn kun je de vloer zo groot of klein maken als nodig is en past. De profielen zijn zeer flexibel en kunnen zo ook grote oppervlaktes in één keer overspannen. Uiteraard lopen er ook leidingen over de extra vloer maar hiervoor worden gaten aangebracht zodat je deze daar doorheen kunt laten lopen en ze geen extra ruimte in beslag nemen.verzinkte-leuning
Afwerking zoldervloer

De vloer wordt door een bedrijf als Anera BV zelf gemaakt maar ook geïnstalleerd. De vloer wordt afgewerkt naar jouw wensen met bijvoorbeeld een bordes, trap of leuningen. De vloer wordt zo gemaakt dat er zo veel mogelijk ruimte benut wordt en dat jij er goed en efficiënt gebruik van kunt maken. Als er veel ruimte leeg blijft schiet je aan je doel van meer opbergruimte voorbij.