customs-44004_640JG Webmarketing helpt u van uw bedrijf een succes te maken

Start u net uw eigen bedrijf op? Of heeft u al langer een bedrijf, maar loopt het niet zoals u had gehoopt? Een eigen bedrijf geeft u de mogelijkheid iets waardevols toe te voegen aan de lokale economie, maar biedt u tevens de kans uw passie te delen met anderen. Tegenwoordig is het echter niet meer voldoende om simpelweg uw deuren te openen. Om uw bedrijf tot een succes te maken, moet u de concurrentie voor blijven en ook uw virtuele deuren openen.
Het internet neemt een steeds belangrijkere plaats in in onze huidige maatschappij en bepaalt in sterke mate hoe bedrijven en particulieren zaken doen. Een website is dan ook onontbeerlijk. Uw klanten gebruiken tegenwoordig laptops en mobiele telefoons om uw bedrijf te vinden, en zonder website bent u simpelweg onvindbaar. Maar ook een professionele website alleen is niet voldoende. U kunt het namelijk vergelijken met een verkeersbord op een lege straat. Want als niemand uw website kan vinden, kunt u alsnog geen klanten trekken.

Opties-en-uitbreidingenJG Webmarketing biedt het allemaal.

Als professioneel marketingbureau kunnen wij u een professionele website op maat leveren, die er niet alleen aantrekkelijk en professioneel uitziet, maar ook bij uw imago past en u helpt met branding. Daarnaast ontwerpen wij uw website met het oog op conversies. D.w.z. dat een zo groot mogelijk deel van de bezoekers die op uw website terecht komen, ook daadwerkelijk klanten worden. Bovendien kunnen wij dit al voor u verzorgen voor een bijzonder aantrekkelijke prijs!
Met een prachtige website heeft u natuurlijk ook bezoekers nodig.
En dan niet zomaar bezoekers, maar mensen die daadwerkelijk interesse hebben in wat u te bieden heeft. Dit kunnen wij realiseren d.m.v. SEO of een Adwords campagne. Zo zorgen wij ervoor dat uw website geheel geoptimaliseerd is voor de zoekmachines, zodat de volgende keer wanneer iemand zoekt naar uw dienst of product, uw website tevoorschijn komt in de hoogste zoekresultaten.

Wordpress

Wilt u uw eigen producten verkopen online, dan kunnen wij tevens een gehele webwinkel voor u ontwerpen. Wij maken hiervoor gebruik van een eenvoudig CMS, zodat u ook zelf gemakkelijk producten kunt toevoegen. Interesse? Neem dan snel een kijkje op jgwebmarketing.nl!