Inbraak Vlaardingen; wees voorbereid!

Inbraak Vlaardingen

Inbraak tijdens kerst

Inbraak Vlaardingen is net zo vervelend als waar dan ook. Als je in Vlaardingen woont, voel je je waarschijnlijk veilig op de straten en in je eigen huis. Inbrekers zijn echter overal actief, dus ook in Vlaardingen komt inbraak
veel voor. De tijd wanneer je het het minst verwacht is de tijd dat inbraak het meest gebeurt: tijdens de kerstdagen. Ben je gezellig met familie de kerst aan het vieren en daardoor niet thuis? Dat is exact het moment dat insluipers toeslaan. Wees dus voorbereid, hier enkele tips.

Inbraak Vlaardingen

Tips tegen inbraak

Ben je een tijdje van huis en weet je dat je buren thuisblijven? Vraag hen dan een oogje in het zeil te houden. Een ander idee is het nabootsen van activiteit in je huis, laat dus niet zien dat jullie weg zijn. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een lichtschakelaar in te stellen op verschillende tijden voor verschillende lampen in je huis.

Ben je langer van huis, bijvoorbeeld door vakantie? Vraag dan je buren of vrienden in de buurt om af en toe je huis te bezoeken. Hierbij kunnen ze dan bijvoorbeeld de gordijnen een keer dicht of juist open doen, en hier en daar een lamp aan of uit zetten. Denk er altijd wel aan dat de ramen ten alle tijden gesloten blijven en deuren goed op slot gedraaid worden.

Het is ook erg belangrijk dat je, wanneer gordijnen open zijn, geen kostbare goederen in het zicht hebt liggen. Laat eerder wat vuile vaat staan op tafel, of laat kleren rondslingeren. Een inbreker inspecteert het huis vaak voordat hij toeslaat en zodoende ziet hij niets wat zijn aandacht trekt. Daarnaast zijn inbraakstrips en extra sloten ook altijd een goed idee. Neem het zekere voor het onzekere.