twostep.nl

Al jaren heb ik een goed lopend loodgieter bedrijf. Omdat ik graag wilde uitbreiden met een webshop, heb ik contact op genomen met het marketing bedrijf twostep.nl. Een paar jaar geleden heb ik een eigen website laten bouwen waarop ik mijn diensten aanbood. Ik merkte dat ik daardoor veel meer klanten kreeg. Elke dag ga ik nu mij mijn klanten langs om bijvoorbeeld een lek te dichten of een cv ketel te vervangen. Omdat het zo goed gaat, leek het mij de juiste tijd om uit te breiden. Naast diensten wilde ik graag op producten gaan aanbieden. Mijn plan was om op mijn website ook cv ketels te gaan verkopen. Om dat te kunnen realiseren heb ik een bedrijf nodig die een mooie en veilige webshop voor mij kan bouwen.

twostep.nl

Een webshop laten bouwen

Naast dat twostep.nl mij kan helpen met het bouwen van een webwinkel, kunnen zij mij ook helpen op het gebied van online marketing. Daar heb ik zelf niet zo veel verstand van. Wel weet ik dat dit heel erg belangrijk is voor jouw vindbaarheid in de zoekmachines. Ook was ik geïnteresseerd in adverteren op het internet. Het leek mij interessant om te kijken of dat voor mij iets zou opleveren. Tijdens een meeting met een medewerker bespraken wij alle opties. Hij vertelde dat zij altijd eerst een conceptontwerp maken voor de webshop, zo kan ik nog aanpassingen doorgeven voordat de pagina online gaat. Daarnaast ging hij onderzoeken wat hij nog verder voor mijn bedrijf kan betekenen.

twostep.nl