Als je hoger in Google wilt komen, moet je je SEO optimalisatie en linkbuilding uitbesteden. Dit is het geheim van Google. Door deze twee essentiële aspecten van online marketing uit te besteden, kun je je op andere gebieden van je bedrijf concentreren en de zoekmachine optimalisatie aan de experts overlaten.

Linkbuilding uitbesteden

Er zijn een aantal voordelen aan het uitbesteden van SEO en link building. Ten eerste maak je er tijd mee vrij, zodat je je op andere gebieden van je bedrijf kunt concentreren. Ten tweede kun je zo een beroep doen op de expertise van ervaren vakmensen die weten hoe je resultaten kunt bereiken met zoekmachine optimalisatie. En ten derde kan het je op de lange duur geld besparen door ervoor te zorgen dat je website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines en dat je links van hoge kwaliteit zijn.

De kracht van SEO

Wanneer je SEO en linkbuilding uitbesteedt, kun je een aantal voordelen voor je bedrijf verwachten. Je website zal beter zichtbaar zijn in de zoekmachines, je zult meer verkeer krijgen, en je zult meer van dat verkeer in klanten kunnen omzetten. Bovendien zal je website gebruiksvriendelijker zijn en beter kunnen concurreren met andere websites in je bedrijfstak.

Als je niet vertrouwd bent met SEO en link building, kun je overwegen een bedrijf in te huren dat in deze diensten gespecialiseerd is. Er zijn een aantal bedrijven die SEO en link building diensten aanbieden, en je kunt ze vinden door een zoekactie op het Internet te doen. Als je een paar bedrijven gevonden hebt waar je je goed bij voelt, kun je offertes bij ze aanvragen en de prijzen vergelijken. Je kunt ook recensies over de bedrijven lezen om een idee te krijgen van hun kwaliteit van dienstverlening.

Outsourcing van SEO en link building kan een geweldige manier zijn om de positie van je website in de zoekmachines te verbeteren en je verkeer te vergroten. Door een bedrijf in te huren dat in deze diensten gespecialiseerd is, kun je je op andere gebieden van je bedrijf concentreren en zoekmachine optimalisatie en link building aan de experts overlaten.

Kom ik door linkbuilding echt hoger in Google?

Er is geen gemakkelijk antwoord, en "het hangt ervan af" is waarschijnlijk het meest nauwkeurige antwoord. Link building kan een heel effectieve manier zijn om de zoekmachine optimalisatie (SEO) van je site te verbeteren, maar het is ook belangrijk in gedachten te houden dat niet alle links gelijk geschapen zijn. In het algemeen zullen links van hoogwaardige, gezaghebbende sites waardevoller zijn dan links van laag-kwalitatieve of spammy sites.

Waarom is link building belangrijk?

Link building is belangrijk omdat het je site helpt twee belangrijke doelstellingen te bereiken:

 • Het helpt zoekmachines je site te vinden en te indexeren.
 • Het helpt de PageRank van je site te verbeteren, die een maatstaf is voor de algemene autoriteit en betrouwbaarheid van je site.

Hoe begin ik met link building?

Er zijn een aantal manieren om met link building aan de slag te gaan. Enkele veel voorkomende methoden zijn:

 • Het aanmelden van je site bij directories
 • Artikelen indienen bij artikelgidsen
 • Creëren van sociale media profielen en pagina's
 • Deelnemen aan online forums en discussieborden
 • Commentaar achterlaten op blogs en andere websites

Wat zijn enkele veel voorkomende link building fouten?

Enkele veel voorkomende link building fouten zijn:

 • Fora en andere websites spammen met links naar je site
 • Het achterlaten van irrelevante of lage-kwaliteit commentaren op blogs en andere websites
 • Betalen voor links
 • Gebruik maken van link farms of link directories

Nu je dit weet, wanneer start jij met SEO en linbuilding?