Handschoenen gift

Als de winter in aantocht is dan komen ook alle winterartikelen weer tevoorschijn. Van sjaals, handschoenen en mutsen, tot aan sledes, sneeuwschuivers, ijskrabbers en nog veel meer. Alles om het leven in de winter zo aangenaam en warm mogelijk te maken. Veel van deze artikelen zijn ook een mooi relatiegeschenk voor je klanten en relaties. Door in te spelen op het seizoen geef je direct een product cadeau dat op dat moment een hot item is en gebruikt zal gaan worden.


Maar waarom zijn handschoenen een mooi relatiegeschenk en wat kun je er mee?

Ten eerste is dit een origineel relatiegeschenk waar niet iedereen gelijk aan zal denken en dus onderscheid je je hiermee van je concurrenten die niet op dit idee zijn gekomen. Je kunt de handschoenen bedrukken met je eigen logo of merknaam. Zo blijf je in zicht als ze de handschoenen
aanhebben. Daarnaast kun je de handschoenen combineren met een sjaal en/of muts, waardoor je een fraaie set cadeau geeft. Je kunt dus alle kanten op met een paar handschoenen.

Handschoenen gift


Tegenwoordig hebben wij ook zogenaamde touch handschoenen (ook wel smartphone handschoenen) genoemd. Deze handschoenen hebben een speciaal laagje waardoor je met handschoenen aan toch een touchscreen kunt bedienen. Dus geen koude handen en toch in de kou je smartphone of tablet gebruiken. Handig toch!

De handschoenen die wij in ons assortiment hebben kunnen wij bedrukken of borduren met je eigen merknaam of logo. Op één handschoen of op beide handschoenen. In de meeste gevallen wordt er op de boord van de handschoen of op het midden van de rug bedrukt of geborduurd. Dit kan per model verschillen. We hebben gebreide handschoenen, handschoenen van fleece, bedrukte wanten ( handschoenen waar geen vingers in zitten) en halve handschoenen ( a la Madonna). Een groot aantal handschoenen zijn in meerdere maten te bestellen. Kinderhandschoenen, maat S/M en L/XL zijn bij veel modellen te verkrijgen.

Handschoenen gift


Wilt u meer weten over de handschoenen, een sample ontvangen of weten wat er mogelijk is qua bedrukken en borduren van uw logo? Bel of mail met ons enthousiaste team van deskundige medewerkers, zij helpen u graag.