Ben je als ondernemer een groot gas verbruiker dan valt er zeker wat te besparen op de maandelijkse nota van het energiebedrijf. Grootverbruik gas wordt aangeboden door de bekende energiemaatschappijen, maar weet je dat je vaak veel voordeliger uit bent als je kiest voor een maatschappij die wat minder bekend is bij het grote publiek. Gazprom Energy biedt aantrekkelijke contractvoorwaarden voor grootverbruikers van energie.

 

Betalen voor gebruikelektriciteit-zeker

Gazprom Energy levert zowel elektra als gas aan de zakelijke markt en biedt daarbij concurrerende tarieven. Contracten met gegarandeerd vaste prijzen en een uitstekende klantenservice behoren tot de serviceverlening. Grootverbruik gas kan je als ondernemer op jaarbasis behoorlijk wat kosten en je kunt op de energiekosten nu eenmaal meer eenvoudig besparen dan op onder andere huisvesting. Door eenvoudig de diverse aanbieders met elkaar te vergelijken is het mogelijk om jaarlijks honderden Euros te besparen. Deze uitgespaarde kosten kun je besteden aan een nieuwe marketingcampagne of een andere investering die je voor je bedrijf mogelijk wilt maken.

 

Kies voor gemak en eenvoud

Naast een meer betaalbare gasrekening kun je met Gazprom Energy meer voordelen behalen bij grootverbruik gas. Naast een persoonlijke service word je direct geholpen met al je vragen. De zakelijke adviseurs geven je een op maat samengesteld contract dat prima bij de wensen en eisen van je onderneming aansluit. Hierdoor kun je gebruik maken van scherpe tarieven. Bovendien heb je te maken met een organisatie die alleen op de zakelijke markt is gericht en er geen dure reclame campagnes op na houdt. De prijzen liggen zo aanmerkelijk lager dan bij de energiereuzen en daar doe je, als klant, je voordeel mee.