Groepsuitjes Brabant: Ik had de tijd van mijn leven

groepsuitjes Brabant

groepsuitjes Brabant

Een keer wat anders

Al een tijdje organiseer ik groepsuitjes Brabant voor mijn team en het team van een andere afdeling. Ik heb daar altijd veel plezier aan beleefd. Toch begon het de laatste tijd een beetje veel van het zelfde te worden, dus besloot ik dat het tijd werd voor iets anders. Ik vroeg aan beiden teams wat zij voor zich zagen voor nieuwe groepsuitjes en zij kwamen met veel ideeen. Dat wij allemaal iets bijzonders wilden, dat was duidelijk. Ik besloot online te gaan zoeken op groepsuitjes Brabant en al snel kwam ik in contact met Sky ballonvaarten. Hoe gaaf zou dat zijn? Gezellig met het team een bijzondere reis door de lucht maken. Dat zag ik wel zitten. Natuurlijk hield ik het geheim voor mijn collega’s, maar toen zij erachter kwamen wat wij gingen doen was iedereen tevreden en zeer benieuwd.

Met zijn allen hebben wij een prachtige ballonvaart gemaakt, en hebben ze zonsondergang vanuit de lucht mee gemaakt. Daarna zijn wij met zijn allen wat gaan eten en ook dat viel in de smaak. Iedereen heeft een super dag gehad, en dat was natuurlijk mijn doel. Als je een bijzonder groepsuitje wilt organiseren, dan moet je bij Sky ballonvaarten zijn.