Goedkope inkt kopen? Het kan!

Zie je er ook tegenop op nieuwe inkt aan te schaffen, omdat je geen zin hebt om hier veel geld voor te betalen? Het is ideaal om inkt in de printer te hebben, omdat je op deze manier alle documenten gemakkelijk en snel op papier hebt staan. Maar de hoge prijs die je betaalt voor inkt maakt het al een stuk minder aantrekkelijk om de aankoop te doen. Toch is er een manier om goedkope inkt aan te schaffen die ook goed in jouw printer past, van welk merk deze ook is. Inkt kopen kan dus ook op een manier waarop het betaalbaar is.

Een printer van HP, Brother of Canon heeft inktcartridges nodig die precies in de printer passen. Het is dan vaak ook nodig om de originele inktpatronen te kopen van dit merk, zodat je zeker weet dat ze passen. Meestal betaal je voor de originele cartridges wat meer. Maar dit is niet nodig, want online kun je ook huismerk inktcartridges aanschaffen die ook in je deze printers passen. De prijs ligt dan een stuk lager en dit maakt het een stuk aangenamer om de inkt te kopen.

Hoe werkt online inkt kopen van het huismerk?

Het aanschaffen van inkt werkt als volgt. Eerst kun je het merk printer selecteren dat je thuis of op kantoor hebt staan. Dit kan het merk HP zijn, maar ook Canon, Epson of Brother. Vervolgens kun je het type printer dat je van dit merk hebt selecteren en daarna zie je alle beschikbare inkt staan die je hiervoor kunt aanschaffen. Het gaat hierbij niet alleen om zwarte inkt, maar ook om andere kleuren. Zo schaf jij gemakkelijk en snel de inkt aan die je nodig hebt, voor een lagere prijs.