Geweldig personeelsuitje in Utrecht

personeelsuitje Utrecht

Elk jaar moet een medewerker een personeelsuitje in Utrecht organiseren. Het leuke is dat je op deze manier ook jouw medewerker leert kennen door middel van het organiseren van zo een avond. Inmiddels hebben wij al bijzonder leuke uitjes meegemaakt. Van Sumo worstelen tot kanoën en alles was even leuk en goed georganiseerd. Vaak worden deze dagen afgesloten met een bbq of een lekker etentje.

Deze keer was een naaste collega aan de beurt om iets te regelen. Omdat zij altijd een beetje apart was, hadden wij het vermoeden dat een uitje hier wel op aan zal sluiten.   personeelsuitje Utrecht

Balfolk

Ons personeelsuitje in Utrecht bestond uit een workshop Balfolk dansen. Deze kan je gaan leren bij Louise Marius in Utrecht of in Amsterdam. Ik had nog nooit van deze vorm van bewegen gehoord. Maar je leert de pasjes van de tovercirkel en de jig, waarna de danshouding en het leiden volgen.  Echt een ideale bezigheid om jouw collega beter te leren kennen. Want tijdens dit dansen is er veel fysiek contact en daar heb je heel veel vertrouwen in nodig. 

Ondanks ik ertegen op zag om naar deze avond te gaan, heb ik mij enorm vermaakt. Het leuke is dat de meest norse mensen van de afdeling nu de sterren op de dansvloer waren.