Gebruik een vouwbalg ter bescherming!

vouwbalg

Maak ook gebruik van een vouwbalg! Hiermee kun jij er namelijk voor zorgen dat jouw machines worden beschermd. Wel zo prettig om te weten dat je hiermee een stuk langer kunt werken met jouw machines.

vouwbalg

Verandering in het magazijn

Bij ons in de fabriek hebben wij geregeld een  verandering. Op zich is dat ook wel te begrijpen als je net een bedrijf hebt geopend toch. Enfin, een werkgever van mij had per ongeluk tegen de machine aangestoten. Hierdoor was er een flinke deuk in terecht gekomen en daar balen wij natuurlijk allemaal van. Gelukkig moest onze werkgever hierom lachen aangezien het hem aan de andere kant van de machine ook was overkomen. Die deuk hadden wij al wel gezien, alleen niemand wist hoe dat het er was gekomen. Enfin, een collega van mij bood aan om te gaan zoeken naar de juiste bescherming. Hierdoor zal het niet nogmaals kunnen gebeuren of wellicht nog erger dat de machine helemaal stuk is en het niet meer doet.

vouwbalg

Oplossing online gezocht

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing zodat wij onze machines kunnen beschermen. Al vrij snel kwam ik terecht bij een vouwbalg. Nooit geweten dat dit bestond, ik moest ook eerst gaan onderzoeken wat het precies was hoor. Maar ik kan je achteraf gezien echt aanraden om dit aan te gaan schaffen! Het beschermd de machines een stuk beter.