Franse hotels of AirBnB

Heerlijk, het is weer zomervakantie. Dat betekent dat we weer lekker op vakantie mogen. Grote kans dat je, net zoals vele andere Nederlanders, naar Frankrijk op vakantie gaat. Het land van Napoleon, Parijs, de Mona Lisa, stokbrood en mooi weer.

Veel mensen gaan naar Frankrijk om te kamperen, en dan kan ook heel goed. Frankrijk staat namelijk helemaal vol met campings in allerlei soorten en maten. Maar heb je het niet zo op de camping dan zijn er natuurlijk ook nog genoeg andere opties. In dit artikel leggen we kort je mogelijkheden uit.

Kies een mooi hotel

Voor een stedentrip naar bijvoorbeeld Parijs of Lyon is een camping natuurlijk absoluut niet handig, veel mensen kiezen dan ook voor een hotel. Hotels vind je in veel verschillende prijsklassen en kwaliteitsgradaties, er is dus voor ieder wat wils.

Zo is een goedkoop hostel bijvoorbeeld perfect voor mensen die op doorreis zijn. Maar ook is een hostel perfect voor mensen die denken toch vooral op pad te zijn tijdens hun stedentrip. Waarom zou je nu een mooi hotel nemen als je er toch maar amper bent.

In het luxere segment vind je de mooiste hotels. Badkamer van beton cire, veel ruimte, lekker bed, alles heb je tot je beschikking. Zeker een badkamer beton cire is heerlijk en geeft je echt een luxepoes gevoel. Weet wel dat als je voor een luxe hotel gaat je zeker in steden als Parijs een hoop geld kwijt zal zijn. Dit krijg je wel terug in luxe en gemak natuurlijk.

Een AirBnB

Een andere hele goede optie is het kiezen van een Airbnb. Op de website of app ´Airbnb´ vind je vele aanbieders verspreid over heel Frankrijk. Het voordeel is dat Airbnb´s vaak net wat goedkoper zijn dan hotels, terwijl je soms veel meer ruimte hebt.

Bij Airbnb heb je vaak de keuze uit of een hotel achtige kamer in een huis of appartement, of juist uit hele appartementen. Ook hier kun je de luxe van badkamer beton cire, lekkere bedden en luxe keukens verkrijgen. Kijk vooral eens op de website van Airbnb voor het gehele aanbod, want er zit zeker iets voor je tussen.