Etiketten op rol: in grote oplages en handig in gebruik

Hecht je als ondernemer veel belang aan het uitstralen van een standvastig, aantrekkelijk imago naar je klanten? Dan weet hoe belangrijk de verpakking van een product kan zijn. Bij Qdentify weten we dat klanten eerder worden aangetrokken tot een product dat er professioneel uitziet en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Niet voor niets produceren wij dan ook stickers die aan al je hoge eisen zullen voldoen. Onze hoogwaardige apparatuur stelt ons in staat om je labels precies zo te produceren zoals jij ze hebben wilt. Hierdoor zal je bij ons ongetwijfeld vinden wat je zoekt en mag je van ons een hoogwaardig resultaat verwachten.

logo_QDENTIFY_green-01

Etiketten die aan al je wensen voldoen

Als ondernemer heb je dagelijks etiketten nodig voor allerhande klussen. Zowel voor het versturen van pakketten en bestellingen, als voor het merken van producten en deze voorzien van extra informatie. Twee hele verschillende soorten etiketten die allebei aan andere eisen moeten voldoen. Precies om die reden produceren we bij Qdentify stickers op maat. Bij ons heb je de mogelijkheid om helemaal zelf te bepalen hoe je label eruit komt te zien. Heb je een uniek design gevonden dat je bevalt? Dan leveren wij etiketten op rol in hoge oplages zodat je een hele tijd vooruit kunt. Toch liever met een kleine oplage beginnen? Ook dat is mogelijk.

Jarenlang plezier van de etiketten van Qdentify

Bij Qdentify maken we enkel en alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Dit doen we omdat we er zeker van willen zijn dat je nog een hele poos plezier kunt hebben van onze producten. Moeten je stickers bijvoorbeeld wel tegen een stootje kunnen? Ook dat kan geregeld worden. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat de labels water- en krasbestendig zijn. En dat is wel zo handig.