Eindelijk beschermd tegen gevaarlijke stoffen

Al er iemand een hekel heeft aan gevaarlijke stoffen, dan ben ik het wel. Dit is misschien ironisch, omdat ik in mijn werk als schoonmaakster dagelijks te maken krijg met brandbare stoffen. Ook mijn vriend, die op freelance-basis klust bij mensen thuis, heeft een kast vol gevaarlijke middelen staan. Toen Oud en Nieuw in de buurt kwam en hij een tas vol vuurwerk in huis had gehaald, werd mijn ergernis te groot. Hoe vaak had ik wel niet verhalen gehoord over ontploffingsgevaar en het rondhangen van kankerverwekkende stoffen in je leefomgeving? Ik wilde er wat aan doen, voor de veiligheid van mijn vriend en mijzelf.  gevaarlijke stoffen symbolen

Mijn ervaring met Denios

Mijn vriend vertelde me dat een college van hem had gewezen op Denios. Dit bedrijf zou in een handomdraai gevaarlijke stoffen opslaan, zodat ze niet langer een gevaar voor de gezondheid zouden vormen. Ik was direct enthousiast en belde op om een afspraak te maken. Een week later, op mijn verjaardag, stond het Deniosbusje bij ons op de stoep en heeft een jongeman uitstekend werk verricht. Ik had geen beter verjaardagscadeau kunnen wensen! Hij adviseerde ons om een grote brandveiligheidskast aan te schaffen, waar al onze gevaarlijke stoffen in zouden passen. Sindsdien hebben angstige gedachten aan ontploffingen in mijn huis me niet langer uit mijn slaap gehouden.

Ik raad de diensten van Denios aan iedereen aan die rondzwervende gevaarlijke stoffen net zo beu is als ik een paar weken geleden!