Eerst de Vloeren egaliseren voordat we verder konden

sm5Voor enkele weken geleden hebben we de sleutel gekregen van ons nieuwe bedrijfspand. Natuurlijk zijn we erg tevreden met het resultaat wat wij nu al hebben echter moet er nog wel een hoop gebeuren. De muren dienen geverfd te worden en dan heb ik het nog niet over de vloer gehad. Afschuwelijke vloer wat echt eruit moet, wetende dat dit een helse taak is! Gelukkig dat ik het internet heb en daar ook een bedrijf heb gevonden die het voor mij kan realiseren. Op de website van vloeren-egaliseren.nl heb ik de nodige informatie gekregen waar ik overtuigd van ben dat hun deze klus kunnen waarmaken.

Offerte opgevraagd, diezelfde dag al een reactie terug.noa-site

Gelukkig kan ik via het internet een offerte opvragen bij hun om te zien of dat de kosten binnen het budget kan blijven. Diezelfde dag heb ik zelfs al een reactie ontvangen dat Vloeren egaliseren een verstandige beslissing is. Bij hun bezichtiging aan het pand hebben we ervoor gezorgd dat hun zowel het vloerbedekking eruit halen maar ook de Vloeren egaliseren. Gelukkig dat ik dit door 1 bedrijf kan laten doen aangezien ik zo de kosten een stuk lager kan houden. Ik ben enorm tevreden over het resultaat wat hun voor elkaar hebben gekregen, nooit verwacht dat het binnen enkele dagen gemaakt was!DSC00195