spoedzending

Vorige week zat ik met een spoedzending in mijn maag. Als leverancier van kleine onderdelen aan grote bedrijven is het va belang dat ik deze op tijd kan leveren. Gaat dit niet lukken dan krijgt dat grote bedrijf een schadepost, omdat de machines dan niet door kunnen draaien. Daarom is het van groot belang dat wij onze goederen op tijd kunnen leveren. Gelukkig kreeg ik de tip om de hulp van de S&B Koeriersdienst hiervoor in te roepen. Zij kunnen alle leveringen binnen de afgesproken tijd en razendsnel afleveren en daar was ik bijzonder mee geholpen.  spoedzending

Wat een geweldige service

Tegenwoordig maken wij heel veel gebruik van de diensten die je bij de S&B Koeriersdienst kan krijgen. Vooral voor de spoedzending schakelen wij hun meteen in. Zowel binnen de regio als internationaal kunnen zij het pakket bezorgen, ook vervoer op maat is hier geen enkel probleem. 

Vorige week kreeg ik tamelijk laat op de dag een bericht dat er een onderdeel van een machine stuk was gelopen. Normaal zal ik zeggen dat wij de volgende dag een onderdeel laten bezorgen, maar deze keer kon dat echt niet. Het betrof een gigantische machines en om die stil te moeten leggen kost miljoenen. Gelukkig dat de S&B Koeriersdienst een 24/7 service heeft en door middel van een overnight delivery kon het onderdeel meteen geleverd worden.