Een nieuwe manier van zitten

zit-sta-bureau

Je hebt natuurlijk in het kantoorleven een hele hoop te zitten. Zitten, zitten, zitten en dan voornamelijk vaak achter een bureau waar je voorover buigt om de letters van je rapport op je laptop of desktop te kunnen typen. Hartstikke leuk en aardig allemaal, maar al dat zitten is ontzettend slecht voor de mens. Nou goed, ik wil het niet allemaal helemaal deprimerend maken, ik wil voornamelijk eens komen met een oplossing, namelijk een zit-sta bureau waarmee je dus op verschillende momenten ervoor kunt kiezen of je nou wilt zitten, of staan. Zo simpel is het eigenlijk en ik leg het nog wel verder uit.

Verschillende manieren van zitten en staan

Ik heb mensen de gekste dingen zien doen op kantoor om ervoor te zorgen dat het beter gaat het hun rug. Vaak kwam dat neer op van die rare kussentjes, of op een bepaald moment ineens te gaan zitten op de knieën om ervoor te zorgen dat de rug wordt ontlast. Maar hoe zit het dan met zo’n zit sta bureau elektrisch? Daarmee kun je namelijk met slechts één druk op de knop ervoor zorgen dat je bureau ineens een sta bureau is waarmee je dus kunt staan. Super fijn allemaal.

Uiteindelijk is het je eigen keuze

Niemand gaat je dwingen op een bepaalde manier aan het werk te gaan. Als jij het liefst de hele dag wilt zitten, dan houdt niemand je in principe tegen. Wat ik je wel op het hart wil drukken is dat zitten echt heel slecht voor je is en dat het helemaal geen slecht idee hoeft te zijn om een zit sta bureau aan te schaffen en daar achter te kunnen werken. Het is echt niet zo’n slecht idee om uit te proberen, geloof me maar. Maar goed, niemand gaat je kunnen dwingen, dus kijk maar even wat je doet.